Skip to main content

Femeile care au oprit masacrul asupra bebelușilor evrei și avorturile la români…

Biblia ne vorbește despre două femei egiptene, care au stat ferme în fața poruncii Faraonului de a ucide orice prunc de-al evreilor de parte bărbătească (Exod 1:17). “Doctorii ginecologi” pe nume Șifra și Pua nu s-au temut de pedeapsa cu moartea pe care o puteau primi, ci au salvat mii de copilași pentru că “s-au temut de Dumnezeu”. Iată cât de important este să te temi mai mult de Dumnezeu decât de oameni și să iubești mai mult voia Lui decât răsplătirile oamenilor. Cele două femei au scăpat și cu viață și au primit și case (Exod 1:20-21), deci o răsplată materială mai mult decât puteau primi de la Faraon. Pentru că Dumnezeu știe să răsplătească orice bine. Așadar, dragi doctori, nu vă îmbogățiți prin crimele numite avort, crime asupra unor copii perfect sănătoși, aveți încredere că Dumnezeu vă poate răsplăti și aici și dincolo.

Totuși, ce ne facem noi cu miile de ginecologi “creștini” din România care propun avortul la prima și cea mai mică bănuială de boală? Ce ne facem noi cu sutele de femei “creștine” care zilnic ucid aproximativ 400 de copii făcuți ori din aventuri de-o noapte, ori făcuți “din greșeală”? Acești oameni dorm cu conștiința împăcată deși au ucis cu sânge rece chiar sub protecția legii lui “Faraon”. Nu-i împiedică nimic să bage cleștii aceia reci după trupușorul cald al unui suflețel. Nici n-au de gând să se pocăiască de faptele lor sau să-i ceară lui Hristos să le șteargă păcatele abominabile.

Îmi povestea cineva că a insistat la doctor să-i avorteze copilul și s-a răzgândit doar când doctorul i-a spus că e prea târziu să-l scoată pentru că avea oasele formate și dacă ar fi băgat cleștii după copil, oasele sfărâmat ar fi fost ca niște cuțite, care ar fi tăiat-o pe mamă pe interior. Doar atunci s-a oprit din a comite crima. Deci, vedeți unde au ajuns unii oameni? Le pasă de trupurile lor, dar nu le pasa de trupurile propriilor copii.

Eu mă rog ca femeile din România să capete conștiința egiptencelor Șifra și Pua, două femei care nu se băteau cu pumnul in piept că sunt Urmașele Dumnezeului Viu, dar care aveau frică de Dumnezeu, iar astăzi avem mii de doctori și femei care se bat cu pumnul în piept că sunt creștini, care au cruciulițe la gât, dar care n-au nicio frică de Dumnezeul, care lasă viața pe pământ.

Cu prețuire pentru mamele adevărate,
Toni Berbece