Skip to main content

Ghid de identificare a “fanaticilor”

“Fanatici” sunt cei disperați să-și omoare copiii prin avort si care urlă din toți rărunchii atunci când li se ia acest “drept” de a o face oricând. “Fanatici” sunt cei care pentru plăcerea lor ucid copii prin avort, și nu cei care fac copii în mod responsabil în sânul familiei și care cer aceeași decență umană.

“Fanatici” sunt cei disperați după pofte și care nu știu ce este aceea înfrânare, “fanatici” sunt cei care au rămas fără sentimente chiar când e vorba de propriii copii care li se mișcă în burtă, nu mai vorbim de soți sau soții, ar da oricând o relație serioasă pe o partidă destrăbălată și pe o “prospătură” pe care Satana le-o scoate în cale.

“Fanaticii” nu cunosc nicio regulă, ei nu au niciun respect față de nicio autoritate, Îl disprețuiesc pe Dumnezeu si principiile Lui, disprețuiesc Biserica si principiile ei, disprețuiesc Statul și principiile lui și luptă pentru desființarea familiei și a inocenței copiilor. “Fanaticii” caută adepți pentru religia destrăbălării lor chiar în rândul copiilor și nu țin cont de schilodire trupurilor si sufletelor lor. “Fanaticii” te împing spre decizii atât de distructive încât nu mai poți recupera nimic după ce ai încăput pe mâinile lor.

“Fanaticii” te bagă în pușcărie si sunt în stare să îți ia toate drepturile, chiar si viața doar pentru a nu le spune că au un mod de viață distructiv. “Fanaticii” nu suporta adevarul moral, medical și de orice alt fel. Fanaticii desființează știința, medicina, moralitatea în timp ce te fac pe tine încuiat și venit din Evul Mediu. Ei blochează orice afirmare a adevărului și numesc minciuna si distrugerea ca emancipare și dreptate. Stai departe de fanatici, ei sunt robii poftelor, neînfrânați, obraznici și mincinoși, se victimizează pentru drepturi, dar apoi când obțin puterea nedreptățesc tot ce prind. Fanaticii aduc distrugerea societății prin boală și dezordine în timp ce te mint că au cea mai bună cale. Nu fi fanatic al destrăbălării, ci fi credincios adevărului cu orice preț! Iar Adevarul este o persoană, este Hristos!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece