Skip to main content

Tu ce ai făcut de nu te lași iertat?

Avraam a mințit, Moise s-a mâniat, Rahav a fost prostituată, David a preacurvit și apoi a ucis, Ilie a avut gânduri de sinucidere, Ucenicii au fost invidioși unii pe alții, au luptat pentru putere, au adormit când Isus mijlocea in noaptea arestării si apoi au fugit ca niște lași, iar Pavel a fost ucigașul creștinilor. Oare tu ce ai făcut de crezi că Hristos nu te poate curăți si folosi și pe tine?

În schimb au fost oameni care nu au mai acceptat niciodată iertarea lui Dumnezeu, oricând aș alege lacrimile lui Petru și nu ștreangul lui Iuda, mai bine să plâng acum un ceas cu Domnul in rugăciune decât să plâng cu Diavolul o veșnicie. Așadar, ridică-te și nu-l lasă pe Satana să te apese cu învinovățire, Hristos n-a venit să te învinovățească, ci să îți ridice povara de pe cuget. Tot El îți va da și puterea de a nu mai face greșelile care te-au costat atât de scump.

Lângă Hristos a avut loc și femeia aceea păcătoasă judecată de Farisei, care i-a uns picioarele Domnului, lângă Isus are loc cine îndrăznește să se spele de păcate și nu cine merită pentru că niciunul nu merităm. Lângă Hristos are loc cine dă năvală nu cine așteaptă invitație, orbii au dat navală, leproșii au dat navală, șchiopii au strigat după El, rudele celor demonizați L-au căutat pentru eliberare. Tu ce aștepți? Îndrăznește pentru că privirea lui Hristos te privește cu milă și luptă pentru sufletul tău ca un leu, știind că ești veșnic și dorind să te scape de focul necurmat. Acest mesaj e pentru tine, cu o rugăciune a intrat în Cer tâlharul de pe cruce, fa-o și tu!

Cu prețuire,
Toni Berbece