Skip to main content

Haideți să-i facem casă lui Superman

Încă de când am pășit în casa lui Superman, (numele lui real) am simțit un îndemn puternic că trebuie să îl ajutăm și să-i facem acestei familii o casă nouă. Dar apoi m-am luptat cu gânduri de descurajare, știind că este un proiect amplu și cu costuri foarte mari. Alaltăieri dimineață m-am trezit tot cu acest gând, la casa lui Superman, însă i-am spus lui Dumnezeu în rugăciune să-mi dea un semn că trebuie să mă implic. La câteva minute am primit un mesaj din Germania de la o mămică, care mi-a spus că are 350 de euro pentru casa lui Superman, că trebuie să ne apucăm să le facem o casă celor 10 copii. Asta în condițiile în care nu făcusem public acest gând. Dumnezeu a pus-o să mă încurajeze să fac primul pas.

Acesta a fost semnul, știu că Dumnezeu va fi cu noi. Așadar haideți să ne implicăm cât mai mulți. Deja am făcut o schiță de casă cum au ei acum din lut și care aproape cade pe ei, dar o casă mult mai mare și făcută zdravăn, cu ce-i mai bun. Dacă vrei să vii cu noi la munca, dacă vrei să intri in echipa de constructori, daca vrei să contribui cu o usa, cu un palet de BCA, cu un termopan, cu un metru cub de scândură, cu un sac de ciment, cu orice, te aștept în privat pentru a face planul de bătaie. Până începe frigul vrem să-i știm în casa lor. Cred ca va fi prima casa din multe altele.

Aici e contul Asociatiei care se va ocupa de proiectul acesta alături de Asociatia “Dragoste desculț” si de Magda Savuica:

RO08INGB0000999906461937

Asociatia Centrul Crestin Profides

C.I.F. 36766530

Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

P.S. Pentru că din experiențe anterioare și din raportări pe care voi le-ați făcut știm că apar și escroci care vor să profite de aceste cazuri, vă înștiințăm că nu avem alți delegați pentru aceste proiecte de ajutorare. Evitați să răspundeți unor pagini spuspecte cu nume ciudate și poze false. Multumim pentru vigilență și vă aștept în privat să ne spuneți cu ce vă puteți implica.

Cu prețuire,

Toni Berbece

Ajutați vă rog cu share!!!