Skip to main content

Iertarea e un pumnal scos din inima ta si înfipt in inima Diavolului…

M-a sunat o mămică cu cinci copii care a fost abandonată de soț pentru o “doamnă” mai tânără si mai “disponibilă” la pofte firești și drăcești. Pentru unii “domni”, e greu să schimbe pamperși si să hrănească copilașii aduși pe lume cu dureri groaznice de către soțiile lor, de aceea își iau “jucăriile” si aleg distracția. Femeia aceasta abandonată era efectiv distrusă de durere si îmi spunea că noua partenera a soțului i-ar face chiar si vrăji ca să o distrugă si că simte un duh de moarte peste ea. M-a sunat disperată pentru a o ajuta cu un sfat si rugăciune în Numele lui Hristos.

Atunci am simțit că Duhul Domnului îi vorbește printr-un sfat care a curs ca un râu curat. I-am spus să își ferească inima de ură și de dorința de răzbunare, să nu permită diavolului să planteze ură in inima ei, pentru că astfel o va cuceri și nu va avea putere să i se împotrivească si să lupte pentru ea si pentru copilași. Sa își ferească inima de traumă, de răutate si de cuvinte rele față de soț si să lupte doar cu armele luminii și ale dragostei, să mustre duhurile răutății, care i-au distrus familia și să se îngrijească de copiii in dragoste, fără a-i expune la ura pe care diavolul o vrea în jurul lor.

Am simțit cum deodată acea femeie s-a înviorat, deși cu câteva minute in urma era disperată, a înțeles planul Diavolului de a o nimici, a înțeles că nu putem lupta cu ură si neiertare în inimă, a înțeles că nu poți să îi poruncește Diavolului să plece in timp ce ești pe teritoriul lui, acela al mâniei, al răzbunării și al cuvintelor de ocară. Să luam exemplu de la Hristos, care a tăcut ca un Miel înaintea atacatorilor (Isaia 53:7), să luam exemplu de la Arhanghelul Mihail care i-a spus Diavolului când se lupta cu el: “Domnul să te mustre (Iuda 1:9)!” Si sa luam exemplu de la David care a spus: „Voi veghea asupra căilor mele, ca să nu păcătuiesc cu limba; îmi voi pune frâu gurii cât va sta cel rău înaintea mea (Psalmul 39:1).”

Text poza: Marcu 11:25-26

Cu prețuire,
Toni Berbece