Skip to main content

Impresii după filmarea videoclipului „Orice copil e un dar de sus”

În sfârșit zilele de filmare ale clipului au venit și au trecut cu bine. Au fost luni grele de așteptare înainte să ne apucăm de treabă. Ceva ne stătea împotrivă. Și sigur știu ce. Este acel ceva care îi pune pe oameni să omoare anual milioane de copii nenăscuți. Este acel ceva care le fură inimile părinților care-și abandonează copiii în maternități. Acest duh al răutății este puternic și noi cu el am luptat. Dar am biruit!

Îmi place mult familia Goagă pentru profesionalism și dăruire. Deși Dumnezeu i-a înățat mult, deși Andrei a filmat în proiecte mari, nu a uitat de Domnul și de implicarea în lucrarea spirituală (crește din zi în zi în pasiune pentru El). Inima lui a rămas dedicată Domnului. Crăița, soția lui Andrei, s-a implicat la fel ca în proiectul „Dragostea”, cu aceeași dăruire și cu același entuziasm. Sunt ca și Aquila și Priscila ai zilelor noastre. Împreună au gândit un șcenariu care cu siguranță va schimba multe vieți, multe vieți de părinți și de copii.

S-a depus o muncă colosală în căutarea oamenilor necesari acestui proiect. Am avut nevoie de doi actori care să joace rolul unei familii, am avut nevoie de scenograf, am avut nevoie de luminiști, și un întreg staf priceput în ale filmării, am avut de asemenea nevoie de un cor de copii, am reușit să adunăm vreo 30 care au venit aduși de niște părinți inimoși și plini de pasiune. I-au învățat pe copii cântecul, i-au îmbrăcat așa cum noi am dorit, i-au adus zeci de km la locul în care am filmat și au stat cu ei ore întregi la filmări.

Voluntarii au fost și ei mulți. Ne-au ajutat cu pregătirea mâncării în cele patru zile de filmări pentru cei aproximativ 60 de oameni, ne-au ajutat cu amenajarea și căratul echipamentului și cu multe, multe alte treburi. S-a muncit foarte mult. S-au filmat cel puțin 36 de ore pentru 4 minute. Cineva a întrebat daca cu adevărat se merită tot efortul. Eu cred că da. Deja o familie care a ascultat piesa a fost încurajată în a înfia un copilaș. Cred că atașând acest clip piesei rezultatul va fi mult mai mare. Luptăm și noi prin metodele cu care diavolul luptă prin oameni împotriva oamenilor de zeci de ani, prin media, dar luptăm de partea luminii evident. Luptăm prin imagine, luptăm prin cântec și luptăm cu cele mai bune resurse pe care Dumnezeu ni le-a dăruit.

Andrei ne-a povestit un miracol. A cerut de la o companie din Germania niște lentile ca să le probeze, să vadă dacă merită închiriate pe viitor pentru proiecte cu buget mare. Noi nu ni le-am fi permis nici să le închiriem, darămite să le cumpărăm. Ele costă 20.000 de euro, iar închirierea 200 euro pe zi. Însă i-au venit lui Andrei exact când am filmat clipul, deci am putut să le folosim. Am simțit că Dumnezeu vrea să ne ofere ce are mai bun. Miracole au fost mult mai multe. Fiecare om disponibil pentru această lucrare a fost un miracol și un răspuns de la Dumnezeu.

Nu am cuvinte să vă mulțumesc în Numele Domnului tuturor celor care ați lucrat la acest proiect. Dumnezeu să vă binecuvinteze și să lucreze în viețile voastre din plin. Să vă luați răsplată din fiecare inimă schimbată, din fiecare inimă în care Dumnezeu va turna dragoste prin acest clip.

Cu prețuire,
Toni Berbece