Skip to main content

Impresii după întâlnirea cu doamna Dăncilă și cu domnul Teodorovici

Dincolo de niște politicieni sunt doi oameni care au nevoie de mântuire. Cineva mi-a zis că de ce nu m-am rugat de acasă? Dar oare credința nu vine în urma auzirii? Orice rostire a credinței asupra acelor oameni le poate aduce prin Cristos mântuire. Când am întins mâna în dreptul doamnei Dăncilă și m-am rugat am cerut Domnului binecuvântare și protecție peste mintea, trupul și sufletul ei și știu că sufletul ei a fost înviorat și a gustat din bunătatea creștinilor, care este a lui Cristos de fapt. M-am rugat și pentru domnul Teodorovici și am cerut protecție și înțelepciune peste mintea lui.

Unii mi-au zis: “Ai stat la masă cu cel care a zis că-i plac curvele!” Dar Isus nu a stat la masă cu curvele și cu vameșii pentru a le oferi o șansă? Domnul Teodorovici a spus la un moment dat că genunchii lui nu se pleacă înaintea niciunui om, iar eu i-am scris pe cartea “Cum vorbește Dumnezeu astăzi”, pe care i-am dăruit-o, următoarele: “Genunchii care se pleacă înaintea lui Dumnezeu nu vor tremura niciodată de frică.”

Cartea pe care i-am dăruit-o incepe fix cu abordarea păcatului curviei și cu subiectul cugetului sfințit de Dumnezeu, care te luminează în a-ți arăta păcatul. I-am dat și o carte de vizită și i-am spus că oricând aș veni la o întâlnire de rugăciune cu el și dacă dorește să vorbim despre credință oricând o fac cu dragoste.

Doamnei Dăncilă i-am dăruit cartea “Înțelepciunea poporului sfânt”. M-am rugat pentru mintea ei și i-am recomandat să o citească și i-am vorbit un pic despre cartea Proverbe din Biblie. Poate că i-am stârnit apetitul de a citi despre înțelepciunea lui Dumnezeu. La sfârșit am realizat că s-a simțit binecuvântată pentru că mi-a strâns cu căldură mâna chiar de două ori.

Dincolo de doi politicieni sunt doi oameni care au nevoie de mântuire, de Evanghelia lui Cristos, de trezirea cugetului și pentru asta am fost acolo. Zic și eu ca Pavel: “Căci propovăduirea noastră nu se întemeiază nici pe rătăcire, nici pe necurăţie, nici pe viclenie.

4 Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredinţeze Evanghelia, căutăm să vorbim aşa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima.

5 În adevăr, cum bine ştiţi, niciodată n-am întrebuinţat vorbe măgulitoare, nici haina lăcomiei: martor este Dumnezeu.

6 N-am căutat slavă de la oameni: nici de la voi, nici de la alţii, deşi, ca apostoli ai lui Hristos, am fi putut să cerem cinste.”

Iar celor care mi-au spus că am luat bani pentru întâlnirea asta nu aș vrea să le urez să trăiască nici măcar o zi cu cei 0 lei pe care i-am primit, ci zic doar ca Dumnezeu să judece între mine și ei, Dumnezeu să judece vorbele lor de ocară. Evanghelia pe care am primit-o nu se dă pe bani, ci se dă cu multă dragoste și dăruire, iar Dumnezeul Cerului poartă de grijă copiilor Săi!

Cu prețuire,

Toni Berbece