Skip to main content

Încetați să transformați toate româncele în “prostituate”!

Am urmărit pe pagina lui Andi Moisescu un clip în care analiza niște reclame la saloane de Videochat. Nu am înțeles exact de ce a făcut “analiza aceasta”, impresia de la final a fost că de fapt a dorit să aducă și mai mult în atenția doamnelor și domnișoarelor această “industrie” prin care zeci de mii de românce își vând trupurile pentru pofticioși. Isus Cristos a condamnat vehement pe cel/cea care este o pricină de cădere în păcat spunând: “Vai de cel prin care vine pricina de ispitire!” Iar când Isus a spus “vai” chiar a fost “vai”. Așadar orice ține de sex în afara căsătoriei este păcat condamnat clar de Scriptură și aduce blestem și moarte peste trupul și sufletul celui care nu se căiește.

Ce mi-a comunicat mie clipul lui Andi Moisescu a fost faptul că videchatul ar fi o meserie ca toate celelalte, punând accentul destul de apăsat pe ce “oferte” de lucru prezintă saloanele de videochat și că avantajele oferite de ei revoluționează piața muncii. Fals! Nu e o revoluție în sensul bun, ci o revoluție care ne va transforma fetele în niște femei predispuse față de acest păcat al curviei. De aici va porni tăvălugul divorțurilor, avorturilor, copiilor abandonați, depresiei și bolilor de tot felul. Nu e de bine deloc. Suntem destul de stigmatizați fiind făcuți în străinătate “hoți”, vreți de acum să ne știe lumea femeile ca “prostituate”? Eu nu vrau așa ceva.

Ce m-a deranjat cel mai mult în clipurile acestea analizate de Moisescu a fost faptul că o “duduie” insista că doamnele și domnișoarele din România care conduc mașini frumoase, care au genți și parfumuri și care sunt independente, toate fac videochat. Adică dacă vezi o femeie aranjată bine și cu mașină frumoasă la semafor trebuie să fii sigur că femeia aceea își expune trupul unui necunoscut pofticios de pe net. Adică în asta s-au transformat toate femeile din România? Toate sunt videchatiste? Nu mai avem femei medici, femei de afaceri, femei cu școală și care să facă bani altfel decât prin videochat? Hai că minciuna asta demonică chiar miroase urât, de la o poștă. Dragi românce, nu vă vindeți trupurile pentru 5000€, nu merită pentru nimic din lumea aceasta să vă închinați demonului de sexualitate. Consecințele pe care le veți suporta sunt colosal de mari, trauma psihică și spirituală e prea mare ca să o puteți ignora.

Am consiliat o tânără care a intrat în această capcană și care a ieșit după câteva luni distrusă aproape irecuperabil. Cu multă consiliere și rugăciune și cu multă putere de sus a putut șterge pata de pe conștiința ei. A crezut că va putea să reziste dar nu ai cum. Cineva spunea că nu ai cum să mai lucrezi pe 500€ după ce ai lucrat pe 5000€ și de aceea fetele acestea nu se pot lăsa de meserie. Cunosc zeci de fete care ar mânca pâine cu ceai o viață doar ca să nu se mai întoarcă la ce făceau. Pentru că suntem mai mult decât trupuri, cum ne-a zis Mântuitorul, suntem și suflet și duh. Suntem plămădiți de El cu căldură și sfințenie și așa trebuie să ne păstrăm prin Duhul Său!

Iar ca încurajare vă spun că o fată care a fost propusă ca imagine a videochatului pe România s-a lăsat de “meserie”, iar azi este o tânără reabilitată complet care luptă contra acestei degradări morale care le paște pe fetele noastre.

Cu prețuire,

Toni Berbece