Skip to main content

Cel mai mare pericol al zilelor din urmă…

Cel mai mare pericol al zilelor din urmă nu va fi suprapopularea planetei și nici foamea. Planeta are resurse incredibil de mari, iar din avion se văd milioane de hectare înca nepopulate sau nefolosite.

Cel mai mare pericol al zilelor din urmă nu va fi încălzirea globală. Dacă Dumnezeu va mai îngădui pământul, oamenii vor avea capacitatea și resursele să treacă și peste asta. Iar dacă nu vine sfârșitul, Pământul va fi ținut de mâna tare a lui Dumnezeu, care l-a ținut și până acum fără ajutorul nostru.

Cel mai mare pericol al zilelor din urmă nu va fi nici vreun meteorit care va lovi pământul, ci cel mai mare pericol va fi moartea cugetului din conștiința socială sau a individului. Când popoarele vor alege de bună voie să-și omoare forța cugetului/legea iubirii pusă de Dumnezeu în om, care îi ține departe de rău, de nedreptate, de crime, violuri și de multe alte rele, atunci va veni sfârșitul.

Oamenii vor decide când vor pune punct omenirii și implicit planetei. Când popoare întregi se vor corupe prin ucidere de prunci (avorturi), prin divorțuri, prin proxenetism, prin pedofilie, prin deparavare sexuală, prin coruperea minților copiilor cu spurcăciuni sexuale chiar în școli și în familiile lor de către părinți, prin ucideri, războaie, ateism, materialism, închinare la demonic (Untold și alte mișcări demonice de vrăjitorie și ocultism), atunci va veni sfârșitul. Oamenii îl grăbesc sau îl îndepărtează. Oricum pentru copiii lui Dumnezeu a muri e un câștig, pentru că urmează Cerul, cununa, dar pentru fiii neascultării va fi vai.

Când Dumnezeu va privi pe pământ și va vedea că cei ca Noe sunt o raritate chiar și prin Biserici, atunci va aduna oamenii Săi, îi va pregăti de extragere din lumea aceasta, dar de data aceasta definitiv și nu printr-o corabie pentru că dincolo de cataclismele sfârșitului nu va mai fi continuitate pentru omenire, ci Dumnezeu va face ceva nou cu cei ce sunt ai Lui. De unde știu toate aceste lucruri? Din Biblie, cartea aceasta care a supraviețuit miraculos timp de milenii pentru a ne avertiza cu privire la fix aceste lucruri.

Crede și cercetează!

Cu prețuire,

Toni Berbece

P.S. Poza este din tabăra Profides unde am vorbit despre importanța cugetului și cum să-l păstrăm viu prin Duhul Sfânt!