Skip to main content

“Încolonați în numele sănătății”

În numele sănătății psihice “nazismul” a încercat să elimine orice om cu o genă alterată, pentru a avea doar “exemplare” cu gene curate care se pot înmulți fără riscuri. Sloganul lor “sănătos” se pare că era: “Mai puțini, dar buni.” Studiile făcute pe cei bolnavi psihic și până la urmă eliminarea lor a fost un proces criminal, dar totul spre binele populației și prin mâna “binevoitoare” a științei și medicinei. Atenție “în numele sănătății” nu înseamnă întotdeauna și binele tău. Să nu uităm de ce-i capabilă o Europă care atunci a eliminat “Nașterea Domnului” și care caută să o elimine și azi!

În numele sănătății fizice “nazismul” a căutat să elimine orice persoană cu o genă defectă, care înmulțindu-se ar fi perpetuat “defectele”, pentru că își doreau o rasă pură, o rasă a privilegiaților. În numele sănătății fizice au făcut experimente pe oameni în tenebrele laboratoarelor lor. În numele sănătății au ciopârțit câteva milioane de oameni etichetați “cu risc”. In numele sănătății fizice au făcut abuzuri demonice, inimaginabile. Privilegiații erau cei ce acceptau la urma urmei o “ideologie bolnavă” (ca astăzi) pentru că printre fruntașii țării erau si oameni cu handicap, Ministrul Propagandei naziste, Joseph Goebbels avea un picior infirm, dar el susținea doctrina de “purificare” a populației. Si azi, se vrea purificarea de boală, dar nu de boala răutății umane. Cu vizibil “handicap” sufletesc și spiritual, se vrea azi o lume fără boală fizică.

În numele sănătății sociale “nazismul” a căutat eliminarea unora care se descurcau foarte bine printre ei, oameni cu averi, cu bănci și firme, cu întreprinderi și angajați, faptul că erau evrei era doar un pretext, ei doreau să pună mâna pe averile celor descurcăreți, astfel au eliminat în numele sănătății sociale o categorie de oameni care dezvolta societatea. Atenție, “în numele unei sănătăți economice” nu înseamnă întotdeauna și spre binele tău. Deja au cam dispărut “oamenii descurcareți”, banii nostri merg cam spre afacerile “colonizatorilor”.

Oare în numele sănătății pământului (vedem cum azi s-a născut o nouă “grijă”), vor să elimine ce-i în plus, pe cei cu “gene bolnave”, îmbătrânite, cei ce fac umbră “degeaba” pământului și care consumă din bugetul pentru sănătate si pensii? Întreb și eu că prea se leagă “grija” lor pentru pământ cu ce trăim astăzi. Oare din aceeași grijă pe care am văzut-o la alții în istorie “au scăpat viruși” din laboratoare? Oare din aceeași “grijă” pentru sănătatea noastră vor acum să ne facă bine? Oare “grija” lor e și pentru noi sau doar pentru interesele lor?

Să ne rugăm pentru că “demonii” trecutului vor din nou în prezentul și viitorul nostru. Să ne pregătim inimile cu vigilență și sfințenie pentru a nu fi parte din planurile lor murdare. Să ne rugăm pentru că în vremurile din urma vor fi vremuri grele, deoarece oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, iubitori de puterea de a stăpâni lumea prin opresiune împreună cu Antihristul…

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece