Skip to main content

Ce înseamnă verde

Verde înseamnă că Dumnezeu iubește țara aceasta și că a pus peste ea oameni ai rugăciunii care să nu înceteze în a cere îndurare. În acest popor mai sunt destul de mulți oameni care în necaz aleargă spre “camera de arme”, numită și camera de rugăciune. Mai sunt aici oameni care cred în Dumnezeul care a dat antidot evreilor otrăviți de șerpii veninoși din pustie.

Verde înseamnă că Dumnezeu ne-a ascultat și că a înlăturat duhul morții de peste noi. El a dat favoare pentru că ne-a auzit strigătele neajutorate, când din lipsă de spitale, de paturi, de medicamente și alte lucruri eram mulți in pragul disperării. El ne-a dat ajutor de sus, când soluțiile lor au eșuat, ale celor care vor să-L scoată pe Hristos din cugete și să desființeze Sărbatoarea Nașterii Domnului. Noi nu ne mirăm că ei eșuează, dar ei se miră că noi reușim.

Verde peste țara noastră înseamnă că Dumnezeu este drept și că a dat verde când alții doreau să fim pe roșu. Când alții ne ocărau si ne făceau “proștii” Europei, Dumnezeu ne-a arătat din nou că ceea ce ocărasc oamenii El poate cinsti. Am fost numiți “încuiații” Europei pentru că ne-am încrezut în El și urlau spre noi “unde este Dumnezeu vostru?” El ne-a arătat că poate sufla spre noi cu viață în timp ce s-a suflat spre noi cu “viruși” de laborator. Ei s-au jucat de-a Dumnezeu și au eșuat, noi ne închinăm Dumnezeului adevărat și rămânem în picioare. Cred în soluțiile pământești ale celor ce se smeresc înaintea lui Dumnezeu, dar nu cred în soluțiile celor care pun barbă Feciarei Maria și care numesc bun ceea ce Biblia numește spurcăciune. Cât timp ei îl hulesc pe Dumnezeu au mintea întunecată, iar “soluțiile” lor vor fi “apă chioară” înaintea dușmanilor lor!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece