Skip to main content

Într-o lume a distrugerii există așa ceva…

Ieri, la evenimentul din Parcul Titan, în timp ce mă rugam pentru oameni, cineva a suprins această scenă, un bărbat care a pus o mână pe burtica soției lui însărcinată, iar pe cealaltă a ridicat-o spre Cer. Imediat m-a dus gândul la faptul că omul acesta era ca o conductă de legătură între Dumnezeu, soția si copilașul lui, ca un fir prin care curgea binecuvântare de sus. Oriunde vei vedea un astfel de bărbat vei vedea si o familie binecuvântată si fericită.

Societății de azi îi lipsește acest tip de credință, acest tip de bărbat, această pasiune pentru familie si Dumnezeu. Într-o lume în care la televizor apare povestea tragica a unei femei, care a fost zdrobită cu ciocanul de propriul soț în fata propriilor fete (așa ar fi declarat chiar ea), familie pentru care continui să mă rog, apare acest tip de bărbat, care pare neînsemnat, pe care mass media si societatea nu-l promovează, dar care de fapt stă la baza sănătății societății de orice fel.

Într-o lume a “peștilor” cool, cu mușchi si plini de tatuaje, într-o lume “a deținătorilor de femei”, care racolează dame ușoare, necoapte si fără minte de pe la festivaluri, apare acest tip de bărbat, care pune mâna pe burtica soției si se roagă pentru ea si copilaș. Într-o Romania care ucide până la 400 de copii pe zi prin “avort”, apare acest tip de protector. Dar e vina noastră si a mass mediei ca noi consumăm ceea ce ei promovează, anume “prostituția” si “reprezentații ei.” Să nu ne mirăm că într-o Românie cu 500.000 de femei “lucrătoare sexual”, exista o atracție față de bărbații cu trabucuri, care stau în arest pentru că au exploatat și molestat femei. Mi-a arătat cineva cum o femeie face crize si înțepenește câte o oră din cauza că a fost exploată sexual de “bărbați”, pentru care unele ar da orice să le atingă. Până când lumea nu va căuta modelul bărbatului protector, iubitor de familie si de Dumnezeu, societatea nu-si va reveni niciodată. Doamne ajuta!

Cu prețuire,
Toni Berbece