Skip to main content

Vă irită…

Vă irită ora de religie, crucea, rugăciunea Tatăl Nostru în grădinițe si scoli, dar nu vă irită promovarea spurcăciunii printre copiii voștri, nu vă irită că religia curăției lui Hristos este înlocuită cu religia spurcăciunii Anticristului? Vă lăsați copiii să se uite la toate “aluziile sexuale” si la toate destrăbălările pe YouTube si pe alte rețele, e plin Tik-Tok-ul cu copii dansând ca în cluburi de noapte, dar vă irită când li se vorbește de Hristos.

Vă irită când într-un parc ies niște tineri să vă vorbească de Hristos, fără a promova un cult sau o religie anume, ci doar pe Hristos si neprihănirea Lui, însă nu vă irită festivalurile prin care Diavolul profită de sufletele voastre, nu vă irită că prin aceste festivaluri, care au împânzit România, sunt sute de mii de tineri transformați în curvari, alcoolici, drogați si chiar inițiați in ocultism? Vă irită credința strămoșească, deși vă bateți cu pumnii in piept că veți muri cu ea, când de fapt n-aveți nici habar, nici vreo legătură cu ea

Vă irită Biblia, vă irită Biserica, vă irită Dumnezeu, vă irită normalitatea, vă irită formarea familiilor si nașterea de prunci, ați ajuns să numiți destrăbălarea ca fiind iubire și ați ajuns să “apărați” destrăbălarea ca niște “cruciați moderni”, cu “arme” si cu vorbe pline de ură. Turbați când cineva vă demonstrează că felul vostru de trai e “nebunie plină de boala si demență” și ați ajuns să aruncați chiar si știința la gunoi, știința pe care pretindeți că o aveți ca aliat. Vă irită bunul simt, însă pe noi nu, ci vom trai promovând ce e mai frumos si curat, căci curând societatea va realiza ce mizerie ati făcut, iar noi vom fi acolo sa reconstruim totul frumos si curat, dacă va mai tine pământul si nu va veni Judecata lui Dumnezeu.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece