Skip to main content

“Lăsați copiii să vină la Mine…”

Mă gândesc că de cele mai multe ori noi părinții suntem cei care-i împiedicăm pe copii să-L cunoască pe Hristos, care este binecuvântarea lor.

Sunt părinți care râd când copiii lor drăcuie și înjură ca ei, sunt părinți care râd când copiii lor se servesc cu alcoolul de pe mesele lor, sunt părinți care se amuză când copiii lor le imită gestul de a fuma, sunt părinți care nu-i conduc pe copiii spre Hristos, ci tocmai spre Diavolul.

Sunt părinți care nu s-au rugat niciodată cu copiii lor dimineața, înainte de masă sau înainte de culcare, dar i-au expus la certuri, la discuții scârboase, la vorbe umilitoare și descurajatoare. Sunt părinți care își expun copiii la toate filmele spurcate, la emisiuni josnice cu “vulipțe” și “viorei”, sunt părinți care își poluează casa cu muzică drăcească, plină de păcat, dar care n-au fost văzuți niciodată de copiii lor citind Biblia.

Pentru toți acești părinți, de ziua copilului, spun: “Lăsați-i să-L cunoască pe Hristos!” Pentru că părinții sunt adesea cea mai mare piedică în calea cunoașterii lui Dumnezeu. Iar dacă vreți să le oferiți copiilor cel mai mare cadou pe care-L pot primi în viața aceasta luați-le o Biblie pentru copii și citiți-le din ea, iar apoi dăruiți-le o Biblie normală pe care să o aibă cu ei oriunde s-ar duce. Puneți-i să citească Psalmii, învățați-i să se roage, să ceară în Numele lui Isus, să iubeasca viețile sfinților, să-și aleagă modele reale dintre sfinți. Acestea sunt cele mai prețioase cadouri, care vor face din ei oameni valoroși!

La mulți ani, dragi copii!

Cu prețuire,

Toni Berbece