Skip to main content

Lemnul, aurul sau/și copiii

Am stat pasivi când au început să ne fure pădurile, s-a format o “mafie” greu de desființat, o “mafie” care am văzut cum efectiv a pus în pericol viețile celor care au vrut să mai repare ceva. Acum ne plângem vagoanele de lemn care ies din țară si tot ce mai putem face este să ne văităm pe rețele de socializare. Răul este deja făcut. La fel a fost și cu aurul, cu industria si cu multe alte bunuri din țara aceasta. Fiind la Sulina am văzut o țară în ruină si furată de la hoteluri până la fabricile navale si de pește. Aproape că am plâns în barcă atunci când barcagiul ne-a povestit cu date concrete cât s-a putut fura si ce corupție încă este dictată chiar de unde nu te aștepți. Azi au mai rămas câțiva oameni care nici din turism nu pot profita că în afara de “ape de pescuit” nu prea ai ce vizita.

Vă gândeați ce mai e de furat de pe la noi? Vă zic eu ce nu ni s-a furat încă. Identitatea ca neam și credința, adică sufletele. Încă mai avem acea mentalitate “medievală” cum că ai noștri copii nu trebuie îndoctrinați cu doctrinele noii religii sexuale, în care fiecare e liber să facă ce vrea cu corpul lui încă de la grădiniță. Adică i-l poate da “unchiului John” să se joace cu el sau poate cere un upgrade de “soft” la creier și niște “tuning la caroserie” adăugând sau extirpând organe, bineînțeles cu injecțiile aferente de hormoni la comandă.

De ce sunt așa de disperați unii politicieni să ne bage legile sexuale pe gât? Pentru că de aceea au fost trimiși acolo sus, acesta a fost scopul lor. De aceea au fost “sponsorizați”, aceasta este doctrina partidului, să ne scape de “himerele medievale”, adică de credința că puritatea copiilor trebuie să rămâne nealterată. Ei se folosesc de “uscături” pentru a ne spune că suntem degenerați cu toții, ei se dau drept moraliști când sunt mai putrezi decât ne putem imagina. Ei vor să ne vindece cu o otravă mai periculoasă decât cu cea cu care ne-am îmbolnăvit unii dintre noi, ei vor prin libertinaj sexual explicit să ne facă bine copii. Direcția vindecării e puritatea si nu expunerea de mici și mai pe larg la actul sexual.

Așadar, dacă nu vrem să plângem ca după păduri, aur, industrie si alte bunuri naționale, zic să ne rugam si să luăm atitudine de pe acum, să ne apărăm dreptul de a nu ne trimite copiii sănătoși la scoală si să-i primim înapoi plini de pofte si curiozități bolnave, prin care să ne chinuie viețile cu “ideologii bolnave”.

Cu prețuire pentru adevărații apăratori ai copiilor,
Toni Berbece