Skip to main content

Leul din Iuda pentru România

Evreii au păcătuit înaintea Domnului și au început să facă ce făceau neamurile dinaintea lor, neamuri alungate care-L scârbiseră. Au început să-și ardă fiii și fiicele ca jertfe acelor dumnezei (avortul de azi), au început să practice ghicitoria, vrăjitoria (ghicitul în cărți și descântecele de azi) și prostituția la drumul mare și sub orice copac verde.

Atunci Dumnezeu i-a alungat din țara lui Israel prin asirieni, care i-au luat în robie și în locul lor au fost aduse alte popoare. Dar problema a fost că aceste popoare făceau aceleași păcate, atunci Dumnezeu a trimis asupra lor lei, care să-i omoare (2 Împărați 17:25). Groaza a intrat rapid în ei pentru că au realizat că sunt pe pământul unui Dumnezeu pe care nu-L cunosc și căruia nu știu să-i slujească.

Dorința mea pentru România este ca pământul nostru iubit să fie declarat teritoriul lui Dumnezeu, țara Lui, țară sfântă. Oricine ar dori să spurce prin păcat această națiune să aibă de a face cu El, cum aveau de a face păgânii aduși în Israel. Răul să nu poată efectiv crește în națiunea noastră. Dar nu vreau leii de atunci ca pedeapsă, nu vreau ca cineva să ajungă să plătească cu sânge pentru că a plătit deja Mielul lui Dumnezeu, care astăzi este Leul din Iuda, Cel ce luptă cu păcatul.

Dacă noi ne punem prin post și rugăciune să-i cerem lui Dumnezeu să ne ia în stăpânire, atunci Dumnezeu va face ce a promis, anume că alte popoare vor veni de pretutindeni cum noi am fost împrăștiați printre ele, iar aceste popoare vor veni pe meleagurile noastre pentru a fugi de blestemățiile păcatului și de spurcăciunea lui, oameni de pretutindeni vor veni în România pentru a-și proteja familiile și copiii de spurcăciunea sexuală care a inundat școlile Occidentului și ale Americii și nu numai. România va fi pământ protejat de invazia păcatului și loc de adăpost pentru cei care vor dori să caute curăția!

Doamne, fă din România pământul Tău și Tu, Leul din Iuda, să biruiești păcatul din acest neam!

Cu prețuire,

Toni Berbece