Skip to main content

Lumea a obosit – Convoi de 50.000 de camioane în Canada

Canada trece prin cele mai drastice restricții sanitare, Bisericile au fost închise si mulți pastori fiind arestați, cel mai celebru caz fiind al pastorului Artur Pawlowski, însă canadienilor ca si multor altor popoare le-a ajuns si sunt hotărați să se opună cu tot ce au regulilor “draconice”. Astfel că un convoi de peste 60 de km, care însumează nu mai puțin de 50.000 de camioane, va pleca în semn de protest din British Columbia către Ottawa si cel mai probabil de acolo către Washington. Acest convoi vrea sa tragă un mare semnal de alarma Canadei, Americii si lumii întregi, cum că oamenii nu sunt slabi, ușor de manipulat și că nu se vor supune “sclaviei sanitare”.

Primul Ministru al Canadei, Justin Trudeau, a avut aroganța să declare despre acest convoi, susținut de sute de mii de oameni care le ies in cale pe traseul stabilit si-i întâmpina cu hrana si urale, că este un protest al unei “minorități marginale”, care are un punct de vedere inacceptabil. Cât de orb să fii ca să declari despre sutele de mii de cetățeni si muncitori care ridica economia țării că sunt o minoritate cu un punct de vedere inacceptabil? Oare aceste declarații nu sunt semne clare ale unei “dictaturi” nepermise, care nu acceptă niciun alt punct de vedere si nicio forma de libertate, alta decât cea data cu rația?

Lumea a obosit să mai permită această “sclavie mondială”, care reduce libertatea în mod absurd, care fură oamenilor cel mai de preț lucru, demnitatea și propria voință, folosindu-se de o boala cu care ne-am obișnuit să trăim si pentru care cei mai mulți avem deja imunitate. Așadar, ne vom aștepta la tot mai multe luări de poziții din acestea vehemente, cum de curând au fost in Belgia și în Suedia. Ne rugăm în continuare pentru libertate și pentru o lume condusă de oameni cu frică de Dumnezeu și iubire de semeni!

Cu prețuire pentru libertate,
Toni Berbece