Skip to main content

Tu ți-ai înnoit puterile?

Ai obosit să mai fii blând și bun pentru că toată lumea “te ia de prostuț”? Ai obosit să fii calm și răbdător? Să știi că nervii te obosesc și mai tare, să știi că mânia nu doar obosește, ci epuizează, iar când ești obosit de la prea multă bunătate îți vine în ajutor tot Cerul, însă dacă obosești din cauza mâniei si a răutății nu te mai ajută nimeni. Așadar, fii bun în continuare, pentru că la tine vor veni îngerii lui Dumnezeu să te slujească cum au venit la Hristos în pustie. Înnoiește-ți chiar acum puterea de a fi bun!

Ai obosit să mai fii curat, sfânt, virgin/virgină într-o lume a destrăbălaților? Ai obosit să te mai înfrânezi de la păcat într-o lume care mănâncă păcatul ca pâinea, fără nicio remușcare? Să știi că pe tine te așteaptă răsplătiri pământești și cerești, dar pe ei îi așteaptă “facturi” mari si grele si aici si dincolo. Plata păcatului este moartea, iar moartea unora e lentă, e presărată cu depresii, boli și tot felul de zbucium interminabil. Tu rabdă ispita pentru că în răbdare este salvare. Înnoiește-ți puterea de a răbda ispita chiar acum!

Ai obosit să îți duci chemarea până la capăt? Nu uita că și Hristos a avut nevoie de cineva pentru a-I purta crucea până pe dealul Golgotei. Dumnezeu va pune pe cineva lângă tine să te susțină si de nu va fi om, vei simți atingerea Cerului cum a simțit-o Ilie în fața peșterii unde se refugiase de frica Izabelei, acolo un înger l-a atins și a primit energie de a alergat 40 de zile fără pauză până la ținta chemării lui.

Așadar, nu uita, cine e cu Dumnezeu nu cade de oboseala, ci primește în mod supranatural energia și puterea de care are nevoie pentru a-și duce destinul până la capăt. Pune-te pe genunchi și cere-I lui Dumnezeu putere supranaturală pentru ce ai de făcut. Vei simți ajutorul Lui promis în Scriptură, cum că cei ce se încred în Domnul își îndoiesc puterea. Accesează această promisiune, n-o rata!

Cu prețuire,
Toni Berbece
Text: Isaia 40:29-31