Skip to main content

Lupta cu căpeteniile demonice dă roade…

Azi am aflat de la știri că doi frați veniți din America au violat, sechestrat si exploatat atât românce, cât si o americancă într-o rețea de videochat si prostituție. Mizeria din “paradisul” banilor câștigați “ușor” prin vânzarea trupului atât “on line” cât si fizic începe să iasă la iveală si tot mai multe românce realizează că nu e de glumit cu acest drac. Mijlocesc de ani de zile împreuna cu mii de sfinți contra rețelelor de prostituție si videochat si iată ca rugăciunile dau rezultate, tot mai multe minți sunt deschise si tot mai mulți abuzatori sunt arestați.

Tot de la știri am aflat că tot mai mulți doctori ginecologi refuză să facă avorturi, că femeile care își ucid pruncii, precum negii crescuți pe degete, se lovesc de refuzul doctorilor a căror cugete au fost trezit de Duhul Sfânt si care nu vor să-si încarce conștiința cu uciderea acestor nevinovați. Avem atâtea mărturii si știri despre cum Dumnezeu a eliberat națiunea noastră de atâtea ori, despre cum a oprit si va opri expansiunea răului. In Apocalipsa ni se spune că Sfinții opresc stăpânirea totala a Balaurului peste lumea asta pana când va veni Hristos sa ne elibereze deplin (Apocalipsa 13:7).

Apostolul Pavel ne spune că noi nu luptam cu carnea si cu sângele, ci cu căpeteniile demonice care manipulează oamenii spre rău (Efeseni 6:12). Noi nu luptăm cu sabia ca să ne apărăm, cum fac alte popoare pe care le cunoaștem, de își pun centuri cu dinamite când le sunt amenințate “încredințările”, ci lupta noastră este pe genunchi. Noi nu intram cu sabia sau cu arma peste dealeri de droguri, proxeneți, pedofili si spurcați, care ne pervertesc copiii, sau alți rău făcători, care “scapă” de autorități, însă avem o armă mai eficientă, postul si rugăciunea. “Gloanțele” acestor arme pătrund acolo unde ale autorităților nu pot pătrunde, cleștii de tăiat legături si lanțuri, deși sunt invizibili, taie foarte bine si schimbă vieți, din rău făcători fac sfinți si din oameni plini de vicii fac eliberatori. Vom continua să mijlocim contra prostituției si videochatului, contra avorturilor, contra drogurilor, contra corupției si contra altor spurcăciuni care leagă pământul. La lupta, vitejii Domnului. Va aștept pe 31 Decembrie de la ora 22:00 sa continuam lupta (RomExpo, Pavilion C2).

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece