Skip to main content

Lăsați-ne să vă binecuvântăm…

Vă dorim un an nou fără ceartă, pentru că cearta fură familia de nopți liniștite, de zile blânde, fură cuvintele de încurajare si de bunătate, cearta fură sănătate si iubire, de aceea mă rog să dispară din casa si viața voastră orice prilej de ceartă si orice duh care vânează pacea familiei voastre.

Vă dorim un an fără boli, sănătatea lui Moise să fie scrisă în fiecare celulă a trupurilor voastre, acesta a văzut slava Domnului, iar trupul nu i-a mai slăbit de boală, ne rugăm câte zile veți trai să va slujiți de trupurile voastre intr-un mod armonios spre slava Lui Hristos, să nu cădeți la pat si să nu vă nimicească neputința nici carnea, nici oasele.

Vă dorim un an fără faliment de vreun fel, să fiți cap si nu coadă, să aveți să împrumuți si să dați altora, iar voi să nu fiți nevoiți să cereți, să fiți o binecuvântare pentru văduvă, orfan și orice om în nevoi, iar aceștia să fie in binecuvântare prin dărnicia voastră. Orice armă a falimentului făcută împotriva voastră să fie nimicită.

Și nu în ultimul rând vă dorim o casă cu multă rugăciune, cu cântece de laudă spre Hristos, iar cititul Scripturii să fie hrana tuturor celor din casă, o hrană mai importantă decât pâinea si carnea, o hrană cerească, care să rodească in trupurile, sufletele si duhurile voastre neprihănirea lui Hristos. Vă iubim în Hristos si vă dorim un an de zece ori mai rodnic decât cel care a trecut!

Cu prețuire,
Toni si Gabriela Berbece