Skip to main content

M-au sunat de la poliție – ultimul aviz pentru Marșul Apărătorilor Credinței 2023

M-au sunat de la poliția rutieră sa-mi spună că am primit aviz favorabil si de la ei pentru Marșul Apărătorilor Credinței. Trăim vremuri de mare har in care poliția te sună să-ti confirme faptul că te va proteja. Erau nu de mult vremuri in care poliția te fugărea din casa în casa, din Biserica în Biserica, în care când primeai un telefon de la poliție efectiv simțeai că te-a sunat moartea, chemarea de martir. Haideți sa profitam de aceste vremuri de har si sa ne închinăm lui Hristos din Piața Victoriei până în Piața Constituției.

Voi avea ședință curând cu Jandarmeria, iar una dintre binecuvântările de care vom avea parte vor fi garduri de protecție pentru a fi protejați de potențiale accidente, de asemenea vor fi sute de jandarmi care ne vor proteja pe toată durata evenimentului. Înainte în Jandarmerie erau și călăi care băteau fără mila creștinii pentru orice manifestație creștinească, de fapt până de curând nici nu putea fi vorba de așa ceva, un marș crestin era visul cel mai îndepărtat al părinților si bunicilor noștri care au trăit in comunism. Mulțumim Domnului pentru Jandarmerie, care va fi cu noi la Marșul Apărătorilor Credinței.

Vom avea ambulante si doctori care vor fi acolo pentru orice eventualitate, vor fi cu ochii pe noi ca pe butelie, ne vor servi pentru orice nevoie de ajutor cu tot dragul si in timpul cel mai scurt. Era o vreme in care ambulantele veneau prin Biserici si prin subsolurile “miliției” ca să ia trupurile creștinilor zdrobiți în bătaie de călăi, iar singura lor vina era că Îl iubeau pe Hristos si aceea de a căuta părtășia unii cu alții în sfințenie. Vom da pe traseu mii de Biblii si materiale creștine, iar acest lucru pana nu de mult era cea mai mare “crimă”. Oare ce motive ai sa stai in casă când trăim vremuri de mare har? Poate ca vor veni curând toate aceste interdicții din nou, așadar e vremea sa lucram cât timp este zi. Va aștept pe 7 Octombrie in Piața Victoriei!

Cu prețuire,
Toni Berbece