Skip to main content

Marșul Apărătorilor Credinței – Ne poate învinge doar propria dezbinare

Suntem singurul popor care scrie diferit numele lui Isus, iar acesta este mare motiv de dezbinare si de ură frățească. Unii se cred superiori altora si se mănâncă între ei, deși Apostolul Pavel le-a zis creștinilor: “Însă, dacă vă mușcați și vă mâncați unii pe alții, aveți grijă să nu vă distrugeți unii pe alții (Galateni 5:15)!” Suntem chemați si cei care scriem Isus si cei care scriem Iisus să ne apărăm copiii, familia si credința, căci se dau legi care să scoată Biblia de la altare si de la amvoane, oricând ne pot lăsa fără cartea Sfânta sau să predicam din ea un Dumnezeu fără Judecată si ineficient în lupta cu păcatul. Suntem la un pas să fim declarați oameni ai urii, iar Biblia o carte a discriminării, deși știm ca al nostru creștinism este factorul sănătății si al iubirii din societate. Ne vedem pe 7 Octombrie in Piața Victoriei de la ora 16:00!

Suntem singurul popor care hulim o traducere a Bibliei in timp ce o înălțăm pe alta, suntem singurul popor care ne batem în traduceri ale Bibliei si mințim poporul naiv si neinițiat în creștinism că în unele traduceri ar fi erezii, doar că e tradusă de Biserica “concurenta”. Suntem chemați indiferent de traducerea pe care o folosim să ne unim, căci ei se unesc indiferent de literele pe care le poarta “pe frunte”, L-ul se aduna cu “G-ul” si “B-ul” isi dă mâna cu “T-ul”, ei dau la oparte diferențele care sunt mari si se unesc pentru ce? Dar noi nu putem lăsa diferențele si să fim câteva zeci de mii ca să ne rugam si să cântam împreuna spre slava lui Hristos? Ne vedem pe 7 Octombrie.

Suntem singurul popor care se ceartă pe Crucea lui Hristos, unii că o fac, alții că n-o fac, deși Crucea este simbolul nostru cel mai de preț după cum a zis Apostolul Pavel: În ceea ce mă priveşte, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine şi eu, faţă de lume (Galateni 6:14).” Deși personal consider că semnul crucii este important sub orice formă, haideți să ne adunăm indiferent de diferențe având doar Crucea lui Hristos înaintea noastră. Ei se unesc si distrug, noi ne adunam si zidim pe Temelia tare care este Hristos. Ne vedem pe 7 Octombrie, o oștire greu de numărat a lui Hristos și spre slava Lui Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece