Skip to main content

Luptăm sau vom plânge amarnic…

Lupta anti drog a început cu aparate care nu merg si cu controale care ii lasă pe drogați sa plece (vezi cazul 2 Mai). Vorba cuiva, când noi eram copiii începeam școala cu controale anti păduchi si cu controale la unghii, sa nu avem mizerie sub ele, iar azi începe școala cu controale anti drog. Nu vom învinge in lupta cu drogurile înmulțind nici controalele, nici cumpărând zeci de mii de aparate anti drog, ci vom învinge dacă punem in copiii noștri frica de Dumnezeu si lumina din Hristos. Din familii pleacă tot. Copiii aceștia nu mai au simt moral mare parte din ei. De aceea te aștept pe 7 Octombrie sa strălucim înaintea națiunii ca un popor sfânt, gata sa își crească copiii frumos. Vom lupta in rugăciune contra tuturor acestor rețele de droguri, iar îngerii Domnului le vor pune pe fuga. Tocmai zilele trecute a fost un accident in care asupra unui traficant s-au găsit droguri, acesta din păcate a murit, însă vedem cum rugăciunile funcționează, iar Dumnezeu ne iese in cale.

Lupta anti prostituție încă din scoli si licee nu se duce decât pe genunchi si punând simt sfânt in copiii noștri. Am aflat un caz șocant, cum copilul unei “prostituate” a abuzat un alt copil, care la rândul lui a abuzat un alt copil. O mama a venit sa-mi spună ca are copilul in pușcărie pentru ca si-a abuzat propriul frate. Mulți dintre copiii romani sunt infectați deja cu viermele curviei pana in măduvă. Cum ii vindecam? Punând in ei Scriptură si avertizându-i despre pericolele pornografiei, căci cam așa începe pervertirea copiilor. Hai si tu pe 7 Octombrie sa mijlocim cu zecile de mii contra oricărei spurcăciuni sexuale din națiunea aceasta. Si aceasta căpetenie drăcească trebuie sa cada la pământ. Ne luam tara înapoi din mâinile prostituției de orice fel.

Lupta anti imoralitate, anti distrugere socială, lupta anti avort, lupta anti blasfemie si desființare a creștinismului se duce in văzul dușmanului, nu doar din spatele tastaturii cu lașitate si nu lovindu-i pe Sfinții Domnului din invidie. E nevoie să ieșim ca niște râuri sfinte pe străzile capitalei de unde vom fi auziți și văzuți de toată națiunea. Vom fi ca o lumina orbitoare pentru întunericul Diavolului, vom fi ca un izvor de foc pentru gunoaiele mizerabile împrăștiate peste tot. Vom fi o oștire sfântă care vom goni “trolli” Satanei care au prins prea mult curaj din cauza absentei noastre din societate. E vremea să ne ridicam, e vremea să strălucim, căci va veni curând vremea in care vom fi retrași pentru ca Antihristul să-si facă treaba de distrugere a acestei generații iubitoare de pofte stricate. La lupta vitejii Domnului!

Cu prețuire,
Toni Berbece