Skip to main content

Mesaj pentru Biserica zilelor din urmă

Dragi copii, nu-l lăsați pe cel rău să vă spurce privirile și mintea prin gunoaiele de tot felul pe care le găsiți la tot pasul pe internet și în jurul vostru. Cultivați în mințile și inimile voastre cât mai multă Scriptură, stați tot mai aproape de oameni curați și fugiți de tot ce vi se pare rău.

Dragi tineri, nu vă căsătoriți cu oameni care nu au credință sau au o credință nestatornică, nu veți face față ca familii în vremurile acestea din urmă, în care Izabela, Babilonul cel mare, va spurca pământul cu ale ei curvii. Faceți familii trainice și țineți-le lângă Cristos, doar așa veți răzbi ispitele vremurilor din urmă.

Dragi adulți, nu vă mai lăsați furați de paiele și cărămizile lui Faraon, nu mai investiți tot timpul și toată truda voastră în lucrurile care vor arde cu un trosnet mare împreună cu tot Pământul. Folosiți tot ce aveți la maxim pentru Împărăție, mașinile să fie puse în alergarea pentru vesitrea Evangheliei, casele voastre să fie case de rugăciune, banii voștri să nu fie doar pentru voi, ci strângeți-vă comori în Cer punându-i în slujba lui Cristos dăruind tuturor celor ce sunt în nevoi.

Dragi bătrâni, fiți călăuze, fiți lumini, dați o mână de ajutor celor care vin după voi, să-L atingă și ei pe Cristos cum ați făcut-o voi. Lăsați bâta criticii, luați funia iubirii cu care să-i legați și pe alții de Cer. Fiți ca Simon și Ana pentru Maria și Iosif, niște profeți care să vorbiți despre Cristos cu focul pasiunii care să-i aprindă și pe alții.

Dragi creștini, se apropie sfârșitul. Vremurile o spun parcă mai clar ca niciodată. Să ne luăm rămas bun de la iubirea pentru lumea aceasta și să ne îndreptăm privirile și pașii spre Cer, astfel vom investi cu nebunie în Împărăția Cerurilor care ne așteaptă! Cine s-a predat lui Cristos va fi un soldat care se va arunca în luptă fără să aibă ceva de pierdut. Noi am câștigat deja totul avându-L pe Cristos.

Cu prețuire aleasă pentru Mireasa lui Cristos,

Toni Berbece