Skip to main content

Minune în Tabăra Profides

Miercuri seară, după predica lui Glen, am ieșit în fața taberiștilor și i-am întrebat dacă este cineva care are nevoie de rugăciune. Au ieșit în fața aproximativ 70 de persoane. Am ajuns și în dreptul unei tinere și am întrebat-o care ar fi cauza pentru care ar dori să ne rugăm. Mi-a arătat mâna drepată și mi-a spus că vrea să-i dispară eczema care-i mănâncă efectiv pielea și carnea de pe ea. Mâna ei arăta ca și cum ar fi fost arsă, o rană se vede în interior, iar disconfortul și durerea create erau mari.

M-am rugat împreună cu Glen, i-am făcut ungerea cu untdelemn cum vedem în Scriptură că făceau ucenicii lui Isus (Marcu 6:13) și am crezut din toată inima în vindecare, evident că și această tânără a avut o mare credință în vederea vindecării mâinii ei. La câteva zile după tabără i-am scris și am întrebat-o cum îi e mâna. Mi-a arătat o poză care a produs o mare bucurie și încurajare în inima mea. Da, Dumnezeu a vindecat-o. Eczema a fost îndepărtată miraculos după ani de zile în care a chinuit-o pe această tânără. Dumnezeu face și azi minuni.

Să nu să fiți necredincioși, pentru că Isus a vindecat 10 leproși deodată, iar lepra te transforma într-un zombi plin de răni deschise, pline de carne moartă și viermi. Tot Isus a poruncit cărnii să crească din nou pe trupul lui Lazăr, aflat în putrefacție de patru zile. Mântuitorul în Marea Trimitere le-a spus ucenicilor Săi că în Numele Lui și ei vor vindeca leproși si tot felul de alte tipuri de boli, iar această putere lucrează și azi prin cei ce cred.

Cu prețuire,

Toni Berbece