Skip to main content

Ne-am scăpat…

Ne-am scăpat granițele de sub control, pătrund lunar tone de droguri prin toate părțile, iar unele sunt produse chiar la noi si ies din tara (vezi cazul fabricii de “medicamente” din Voluntari). Iar acest lucru ne pune tinerii in pericol, tineri care sunt plini de dosare penale si plini de droguri, care le iau mințile spre a face fapte necugetate. Este plină lumea de tineri care ucid pe bandă rulantă din cauza faptului că aud voci în urma consumului de droguri. Diavolul produce criminali in serie sau sinucigași prin intermediul “psihedelicelor”, iar “demonismul” este actual printre ei deoarece cel mai ușor auzi draci prin consumul acestor substanțe periculoase.

Ne-am scăpat fetele de sub control, lunar se înscriu pe rețele de prostituție on line si apoi sparg si ușa spre cea fizică sute de tinere, care își îneacă puritatea, instinctul de potențiale soții si chiar mame in mii de euro si de dolari. Istoricul multor tinere din România este pătat cu prostituție de tot felul, iar mulți dintre tineri au devenit posesori particulari de “prostituate”, pentru ca sunt întreținuți de femeile (numite iubite sau chiar soții) care câștiga bine din vânzarea trupului. Oare cum se pot forma familii creștinești astfel? Oare cum se pot forma familii frumoase si credincioase din mediul acesta? Oare cum pot fi in siguranță copiii produși astfel? Doar sădind lumina lui Hristos in fetele si băieții noștri ii putem tine departe de prostituția care a “explodat” in ultimii ani. Biserică ce faci? Dormi?

Ne-am scăpat de sub control copiii, de la vârste fragede înjura si drăcuie mai rău ca alcoolicii de prin cârciumi. De curând câteva fetițe din clasa băiatului meu de 10 ani au venit să-l întrebe dacă el știe despre “chestii rușinoase”, iar băiatul nostru s-a înroșit si a plecat din prezenta lor. Ne-a povestit, fiind si el șocat de ce au putut sa-l întrebe acele fete. Eu știu ca diferența dintre om si animal este ca animalul nu se rușinează, el nu roșește in obraji, însă la fel au început să devină si oamenii, le cam dispare rușinea si acel roșu pudic din obrăjori. Îmi aduc aminte ca am luat-o pe soția mea de mâna după 6 luni de prietenie, azi ținutul de mâna este o stupizenie, pentru că ținta este una animalică, de consumare a unei plăceri fără a se mai tine cont de sănătate, siguranță, moralitate si credincioșie față de partener. Am mai scăpat multe de sub control si dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu vom pierde tot!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece