Skip to main content

Ne hrănim…

Ne hrănim cu panică, cu știri alarmiste, cu fricile altora, suntem aspiratoare de vești rele și ne mirăm de depresii, atacuri de panică și frici care ne paralizează. Ne mirăm că sărim ca oile la metode false de salvare bifând o agendă demonică de controlare și de subjugare. Frica ne face slabi chiar dacă suntem mulți, un câine poate mâna 100 de oi fricoase, dar un câine nu va putea niciodată urni din loc un leu. Biblia spune că cel neprihănit îndrăznește ca un leu tânăr, ce ne slăbește de fapt este păcatul.

Ne hrănim cu pornografie, ne umblă ochii după trupurile femeilor vulgare, nu știm să ne înfrânăm privirea si ne mirăm că nu avem astâmpăr lângă o femeie, ne mirăm de ce nu suntem credincioși soției minunate pe care am primit-o ca dar. Le scăpară ochii femeilor după aventuri romantice cu alți bărbați, poftesc orice bărbat care le arunca câte un avans într-un cârlig al morții, nu văd că dincolo de un “hei, frumoas-o” se află un divorț necruțător, lacrimi multe si depresii pentru copii si un viitor incert si o bătrânețe nefericită.

Ne hrănim cu nimicuri si vrem să fim culți, ne hrănim cu informații false si vrem să știm adevarul, ne hrănim cu frânturi din toate si vrem să fim profesioniști în orice domeniu, ne hrănim cu mândrie si credem că suntem dumnezei, ne hrănim cu ură și credem că suntem puternici, ne hrănim cu răutate și credem că suntem stăpâni. Dar adevarata hrană care înnobilează și dă caracter este hrana din Dumnezeu despre care Hristos a spus: „Omul nu trăiește doar cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu (Matei 4:4)“. Cuvântul ieșit din gura lui Dumnezeu e la dispoziția ta si se numește Biblia. Te hrănești tu cu el?

Cu prețuire,
Toni Berbece