Skip to main content

Ultimele momente…

Știința ne spune că pământul nu mai are foarte mult timp, legea a doua a termodinamicii ne spune că energia pământului se epuizează si nu se mai poate încărca. Exista teorii științifice cum că soarele va muri, iar in căderea lui “va devora pământul”, iar Biblia ne spune că cerul va fi clătinat si că stele vor cădea pe pământ (Evrei 12:26; Marcu 13:25). Mai mult de atât destrăbălarea si răutatea omului fac pământul un loc tot mai greu de locuit si tot mai nedrept. Curând se va pune punct, dar înainte de acest punct Dumnezeu va mai lasă o vreme de har pentru separarea definitivă a taberelor, după care va începe zbuciumul profețit.

Cei ce sunt ai lui Hristos vor pricepe că această vreme este pentru curățire și pentru pregătire, iar cei ce sunt pentru păcat și ai Diavolului vor crede că Dumnezeu este învins, că El nu poate reacționa contra păcatului si vor continua tot mai mult în nelegiuire, aici se va împlini cuvântul: “Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe; cine este întinat să se întineze și mai departe; cine este fără prihană să trăiască și mai departe fără prihană. Și cine este sfânt să se sfințească și mai departe (Apocalipsa 22:22)!”

Această vreme de har va fi totuși presărată cu multe “cutremure” care vor clătina ființa umană, aceste necazuri si vesti rele vor fi ca niște avertismente, ca niște chemări în Arca Salvării, unii le vor pricepe si vor fi mântuiți, alții nu le vor pricepe si vor fi pierduți pe veci. Dumnezeu va chema pești sub barca Sa si va lăsa mrejele Bisericii libere ca să-i prindă pentru Împărăția Sa. Biserica va fi liberă o vreme, iar plasele aproape că i se vor rupe de noii veniți, in timp ce cei care au refuzat chemarea vor fi tot mai chinuiți de păcate, de zbuciumul vremurilor si de Diavol. Chemarea a început, curând va veni un alt val al cercetării, înțelegi tu că toate aceste lucruri sunt chemări spre o vesnicie cu Hristos? Înțelegi că pe pământ nu ești veșnic și că totul va reîncepe dincolo fie în Iad, fie în Rai? Alege!

Cu prețuire,
Toni Berbece