Skip to main content

Nebunia păgânismului cu privire la Nașterea Domnului

O școală elementară din Nebraska a interzis ciubucurile acelea bastonașe alb – roșu, tipic sărbătorii Nașterii Domnului, sub pretextul că sunt în formă de “J” de la “Jesus”. Iată cât de tare îi deranjează pe unii Hristos. Oare de ce? Pentru că El este standardul moralității, poruncile lui despre moralitate îi încurcă, pentru că El este Cel care-l va judeca pe “dumnezeul” acestei lumi, care a orbit-o în ceea ce privește binele, iar acesta știe că i se apropie vremea.

În fiecare an cei fără de Dumnezeu se răscolesc împotriva Sărbătorii Nașterii Domnului, căutând să o înlocuiască cu XMass, cu Moș Crăciun, cu Happy Hollidays, cu beții și îmbuibare etc. Îi irită scenele cu Pruncul cum îi irită usturoiul și apa sfințită pe vampirii din filmele cu aceștia.

Hristos s-a apropiat odată de un demonizat, iar demonii din el au început să țipe: “…Isuse, Fiul lui Dumnezeu! Ai venit să ne chinui înainte de vreme?” Iată trei adevăruri rostite de demoni. Hristos este Fiul lui Dumnezeu, El are putere și autoritate să-i pedepsească pe ei și pe cei care le vor face voia, iar acea vreme va veni. Demonii erau supărați că le sosise vremea prea devreme. Dar azi sunt supărați că li se cam apropie vremea tuturor.

Hristos tulbură și azi, ceva roade în ei la vederea Lui. Duhurile se răscolesc, s-au simțit amenințate atunci se simt și azi, când se apropie prea tare acestea cad în leșin, de aceea oamenii stăpâniți de rău vor să-L țină pe Hristos cât mai departe. Nu le plac slujbele de Biserică, iar Biblia o consideră carte de povești, deși știu că în ea este adevărul, îi cam sperie “poveștile” din ea.

Dragilor, Hristos, care nu mai e un prunc de mult timp, va veni curând. Întrebarea este: De partea cui te va găsi?