Skip to main content

Nesimțire și blasfemie fără margini

În Los Angeles cineva și-a “decorat curtea” cu doi de Iosif îmbrăcați în roz privind la pruncul Isus, iar titlul dat acestei mizerii a fost: “Este un miracol gay!”

Acum înțeleg de ce Lot își chinuia sufletul în Sodoma și Gomora, chinuiala vine din faptul că oamenii aceștia stricați până în “măduva” sufletului lor pretind a fi creștini devotați, iubitori de Dumnezeu, acceptați de Hristos așa cum sunt, însă deseori nu ratează niciun moment pentru a aduce blasfemie numelui Său.

De 2000 de ani Apostolul Pavel ne spune că în cel mai spurcat oraș în care a slujit (orașul Corint, care dăduse un sinonim pentru desfrânat, termenul corintian), erau mulți homosexuali, însă mulți din aceștia au fost eliberați, au fost sfințiți și curățiți prin Hristos, având apoi o viață nouă, întemeind familii și fiind credincioși soțiilor lor (1 Corinteni 6:9-11) .

Însă azi ei nu mai vor asta, ei vor să se mintă și să spună că așa s-au născut, că nici terapia comunistă cu mici șocuri electrice pe creier, nici medicamentele, nici terapia psihologică, nici Hristos, nimeni nu-i mai poate vindeca. De ce? Pentru că nu vor, pentru că se complac în păcat. Dacă ar vrea, ar găsi vindecare în Hristos, iar eu cunosc personal cinci cazuri de astfel de oameni eliberați.

Haideți să nu ne mai mințim, homosexualitatea este un păcat și Hristos va avea mereu putere asupra acestuia. Nu vă lăsați mințiți, este scăpare dacă se dorește, iar fără luptă nu-i cunună. Lupți, ai o viață curată, nu lupți, trăiești în mizerie.

Spune nu blasfemiei aduse de LGBT față de Hristos!