Skip to main content

Nestăpânirea poftei sexuale – un principal pericol al omenirii!!!

1. Curvia este principala cauza a avorturilor. Oamenii prin nestăpânirea poftei ajung să producă copii nedoriți, pe care apoi îi omoară prin avort.

2. Curvia este principala cauză a divorțurilor. Pentru că partenerii ajung să poftească sexual alte persoane produc această rupere, care distruge sentimental, psihic și fizic milioane de oameni anual (mai ales copii).

3. Curvia este principala cauza a traficului de persoane. Sute de mii de femei sunt zilnic exploatate sexual, sunt sclave sexuale în locuri ascunse de privirile lumii și ale autorităților. Tinere cărora li se promite un trai bun în alte țări, dar care ajung să fie bătute, drogate și abuzate în fel și chip, iar de acolo ies doar moarte înainte de vreme.

4. Curvia este principala cauză a abuzului minorilor. Zeci de mii de copii sunt exploatați sexual pe glob de libidinoși, obsedați sexual, care distrug trupușoarele, mințile și sufletele unor ființe neajutorate, vândute uneori în ghearele morții chiar de proprii părinți.

5. Curvia este principala cauză a răspândirii unor boli mortale cum ar fi SIDA, Hepatite și multe alte infecții. Așadar, curvia secătuiește mare parte din bugetul țărilor destinat sănătății și omoară anual milioane de oameni.

6. Curvia este principala cauză a depresiei în lume. Milioane de oameni sunt trădați, folosiți, exploatați, răpiți, violați și apoi abandonați în ghearele disperării, în ghearele acestui demon care le hărțuiește mintea cu amintirea ororilor trăite. Am auzit de o tânără care după ce a fost abuzată sexual a mâncat detergent pentru că se simțea murdară.

Așadar, fii un om înfrânat, stăpânește-ți poftele pentru a fi fericit și pentru a-i proteja și pe cei de lângă tine. Cum spune Scriptura: “Bucură-te de nevasta tinereții tale…” Femeia/Bărbatul pusă/pus de Dumnezeu în viața ta este suficientă/suficient. Un arab pe care l-am întrebat dacă mulți conaționali de ai lui au harem (mai multe neveste) mi-a spus: “Azi arabii sunt suficient de deștepți să-și dea seama că o femeie le ajunge!”

Doamne ajută!

Text: 1 Tesaloniceni 4:3-5