Skip to main content

Povestea incredibilă a Dariei

Pe Daria am întâlnit-o într-o familie din Austria care are grijă de ea. Mama ei a murit de supradoză pe când Daria era mult mai micuță. Ea s-a născut dependentă de droguri deoarece fiind în burtica mamei a consumat involuntar aceeași otravă. Primele luni de viață, în loc să se bucure în sânul unei familii, ea a stat într-o clinică de dezintoxicare, adesea intrând în sevraj (febră, convulsii și multă suferință). Astfel de blestem și suferință aduce consumul de droguri.

Când mama ei a murit, tatăl nu a putut-o ține fiind bolnav din cauza alcoolului. O rudă apropiată a ținut-o o săptămână după care a sunat această familie creștină pentru a o întreba daca ei o pot ține mai mult timp, “mai mult timp” poate însemna chiar definitiv. Acești oameni ai lui Dumnezeu au primit-o cu mare căldură în sânul familiei lor, dar a urmat o luptă acerbă pentru recuperarea minții și a sufletului acestei micuțe, care avea în fiecare noapte coșmaruri dintre cele mai urâte. Vedea draci care stau lângă ea, vedea cum se așează la masă, cum vin la geam, cum intră în cameră. Cu multă rugăciune această fetiță a fost eliberată de aceste coșmaruri și forțe demonice.

Daria este așa de obișnuită cu suferința încât a întrebat-o pe Mea, cea care îi este ca o mamă acum: “Dacă tu mori, Beni (soțul ei) va mai avea grijă de mine?” Iată cât de obișnuită cu tragediile este acest copilaș, ea s-a născut în suferință, însă familia aceasta frumoasă la care stă acum este o mare binecuvântare pentru ea (acesta este rolul copiilor lui Dumnezeu).

Când am fost la Biserică împreună cu ei, am făcut chemare în față pentru a mă ruga pentru oamenii cu diferite nevoi. Ea neștiind limba română nu a știut ce se întâmplă, de ce ies oamenii în față, iar eu îmi pun mâinile peste ei. La sfârșit a întrebat de ce am făcut așa, iar când a auzit răspunsul a zis: “Dacă aș fi știut, aș fi ieșit și eu pentru că și eu am nevoie de rugăciune!”

Azi, Daria este pe mâini bune, dar are nevoie de rugăciunile voastre. Rugați-vă pentru ea și pentru familia care are grijă de ea.