Skip to main content

Nici bărbații nu mai sunt în siguranță în țara asta…

Azi am primit un telefon de la un tânăr student, dar nu am putut răspunde fiind într-o altă conversație, însă am trimis un mesaj și am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a scris înapoi și mi-a zis că fiind în Parcul Universității Politehnica un alt bărbat s-a dat la el și i-a făcut avansuri propunându-i să meargă în boscheți împreună cu el. M-a sunat și m-a rugat să mă rog pentru el pentru că se simte extraordinar de scârbit de situație, totodată speriat și îi vin tot felul de gânduri murdare în minte în urma propunerii acelui bărbat, gânduri pe care evident nu le dorește și care-l dezgustă. L-am liniștit și m-am rugat pentru el. Acum e bine.

Un alt tânăr mi-a povestit că aștepta să se întălnească cu cineva în zona Pieței Presei Libere când din senin apare un bărbat lângă el și-i face avansuri propunându-i o altfel de relație, mult mai interesantă. De asemenea a fost scârbit de propunerea care i s-a făcut și a plecat numai decât de acolo.

Un prieten bun îmi povestea șocat cum a primit de la un timp un mesaj care suna cam așa: “Există vreo șansă ca tu să fii pe invers?” Omul era stupefiat de tupeul celui care l-a întrebat. Imaginați-vă să i se pună băiatului tău adolescent o astfel de întrebare și apoi acel individ să-și expună mizeriile în fața unui copil curios. Mai ieri am aruncat la gunoi mai multe bilețele puse deasupra pisoarelor într-o toaletă, iar bilețele acelea erau cu numărul de telefon al unui pervers. În ce lume trăim?

Dacă nu suntem atenți, dacă nu ne punem în gardă și dacă nu punem stop acestei expansiuni a degenerării și a destrăbălării, curând vom avea în România enorm de mulți băieți/bărbați hărțuiți sau agresații sexual. Îmi povestea cineva că tipii aceștia vin cu texte din acelea perverse și parșive cum că un bărbat știe ce-și dorește un alt bărbat mai mult decât știe o femeie. Pe bune? Cât de prostit de Satana să fii ca să spui așa ceva și cât să crezi așa ceva? Fiți atenți dragilor, pregătiți-vă copiii pentru că trăim într-o lume în care chiar unii dintre politicienii noștri au dat drumul la mizeria asta peste noi, încurajând-o prin campanii de genul: “Iubirea nu se votează!” Iar tot ei vor acum să se voteze “fericirea”. Care fericire? Aceasta de mai sus? Nu, nu e fericire, ci moarte în depresie și chinuri.

P.S. Și atenție cu cine votați, dacă un președinte nu garantează securitatea copiilor și a familiei, dacă nu are discernământ moral, nici să nu vă gândiți să puneți ștampila pe numele lui.

Cu prețuire

Toni Berbece