Skip to main content

“Noi n-avem niciun Dumnezeu…”

Voi ziceți că n-aveți niciun dumnezeu, de fapt nu recunoașteți niciunul din câți vă orbesc si robesc. Credeți că sunteți liberi, dar consumați filme si tot ce vă hrănește pofta voastră după bani, alergați doar după pământ și fiare, dar la Judecată vă veți prezenta cu mâinile goale. Ziceți că nu aveți Dumnezeu, dar vă intoxicați fără frică cu tutun, alcool, droguri și tot ce vă gâdilă plăcerile și vă ucid trupurile, care au fost create să fie Temple ale Duhului Sfânt. Fără plăcerile acestea disperați, v-ați lăsa pe voi si copiii voștri flămânzi și desculți pentru a vă hrăni plăcerile carnale. De fapt pe care Dumnezeu îl negați? Oare nu tocmai pe Cel care vă vrea binele?

Voi ziceți că n-aveți niciun dumnezeu, dar de fapt sunteți prizonierii sexualității de orice fel, numai cea care e credincioasă și curată nu vă place. Se vede din ce consumă ochii voștri. Urmăriți tot ce conține material sexual stricat, tot ce e deviant, tot ce este necredincios partenerului de viață vă înfierbântă, căutați tot ce vă “droghează” creierele cu plăceri murdare. Apoi vă mirați că nu puteți întemeia o familie, că poftiți fără frâu tot ce vă iese în cale și că ucideți prin avort copiii făcuți la întâmplare și că-i abandonați pe cei făcuți deja doar pentru un partener mai proaspăt.

Voi ziceți că n-aveți niciun dumnezeu, dar a început să vă placă vrăjitoria. Ați început să consumați cu frenezie tot ce conține demonism, vrăjitorie, forțe demonice, hiturile preferate sunt pline de cuvinte precum “demoni” si alte entități de felul acesta. Mergeți la festivaluri care cinstesc Preotese demonice, cum ar fi Preoteasa Lunii și n-aveți nimic împotrivă. Se vede din filmele și serialele pe care le consumați că aveți afinitate la tot ce este ocultism si răzvrătire față de Dumnezeu. De fapt la un popor care practică vrăjitoria când vor să lege și să dezlege, prind bine la voi filmele pline de magie si vrăjitorie. Dacă nu spunem nu vrăjitoriei, să nu ne mirăm că nu-i pace în case, că nu-i somnul liniștit si că ne sunt mințile tulburate.

“Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape. Să se lase cel rău de calea lui și omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul, care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu obosește iertând”. – Isaia 55:6-9

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece