Skip to main content

“Nu citesc Biblia că tata a murit la doua săptămâni după ce s-a apucat s-o citească”

Deoarece acasă la mine nu funcționa o anumită rețea, am sunat să mi se trimită un tehnician pentru rezolvarea problemei, a venit un tânăr care a început să se supere destul de tare că nu găsea soluția la problema respectivă. La un moment dat am văzut că scutură din mâini spunând că vrea să scape de “energia negativă” care a venit peste el. Atunci am intervenit și am început să-i vorbesc despre Cel care îl poate scăpa de toată energia negativă, despre Cel care poate pune un scut de protectia astfel încât nimic negativ să nu se mai lipească de el.

Apoi am început să-i spun că acest scut de protecție vine peste el dacă își începe ziua citind din Biblie, la care a sărit ca fript și a spus că el nu citește Scriptura deoarece tatăl lui a murit la doua săptămâni după ce s-a apucat s-o citească. I-am spus că de fapt nu Biblia l-a omorât, ci tatăl lui si-a simțit moarta apropiindu-se si atunci a simțit nevoia de a fi mântuit, iar singura cale de mântuire, de salvare veșnică, se găsește în Biblia. I-am spus că de fapt Cartea Sfântă nu l-a nenorocit pe tatăl lui, ci că l-a pregătit pentru trecerea în vesnicie și că de fapt i-a asigurat viața veșnică.

Atunci mi-am dat seama cât de parșiv este Diavolul și cum distorsionează în mințile oamenilor adevarul. L-a făcut pe bietul tinerel să creadă că tatăl lui a murit pentru că a citit Biblia și n-a văzut că de fapt Biblia a fost calea de împăcare cu Dumnezeu și calea lină si plină de pace de a trece dincolo când ți se termină zilele pe acest pământ. Sper ca Duhul lui Dumnezeu să fii spulberat minciuna diavolească de peste mintea acestui bărbat și să înțeleagă faptul că Satana face orice doar să ne depărteze de Cuvântul Vieții.

Iată ce a spus Apostolul Pavel despre Biblie:
“Căci mie nu mi-e rușine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede….” (Romani 1:16). Crede în Scripturi și citește-le, împlinește-le și crede în Hristos, astfel vei fi mântuit tu și toți cei pe care îi vei apropia de adevar.

Cu prețuire,
Toni Berbece