Skip to main content

Nu mai mimați cu frenezie creștinismul…

Când Marele Preot a auzit din gura lui Isus că El e Fiul lui Dumnezeu și-a sfâșiat hainele “de durere” și a strigat “blasfemie” (Matei 26:64-65). Cine ar fi văzut gestul lui ar fi zis: “Ce om iubitor de Dumnezeu!” Când de fapt Marele Preot era un ticălos, care, deși știa că Isus vine de la Dumnezeu, L-a acuzat că scoate draci cu puterea Satanei și mai apoi L-a răstignit. Deci iată cum un măscărici plin de demoni a trecut drept iubitor de Dumnezeu, iar Fiul lui Dumnezeu a trecut drept un escroc. De ce? Pentru că noi suntem naivi, iar Diavolul știe să mimeze foarte bine o relație cu Dumnezeu. Azi sunt pline Bisericile, Guvernul și țara întreagă de astfel de oameni, care își ascund păcatele cum își ascundea Iuda arginții, în timp ce de ochii lumii Îl pupă pe Hristos. Iar mai nou, unii nici nu le mai ascund, fluturând scârboșenia păcatului Îl sărută pe Hristos, este un nivel de ticăloșie peste Iuda.

Creștinismul pare că moare, nu pentru că moare în realitate, ci pentru că descoperim de fapt ce putreziciune sufletească înfiorătoare se afla în spatele imaginii de creștini aparent vii. De exemplu ne mirăm că un primar, care pentru câteva voturi va face pe creștinul în orice campanie, acceptă o expoziție de “draci goi”. Ne mirăm că alt politician care participă la slujbe și pupă icoane, mai apoi sponsorizează un concert grotesc chiar în fața unei Biserici, ne mirăm că cel care a jurat pe Biblie că va servi țara dă legi pentru distrugerea morală a copiilor, împotriva Scripturii. Ne mirăm că aceștia care își botează copiii în Biserici, mai apoi votează legi ale depravării sexuale.

Nu, creștinismul nu moare, ci de fapt ies la iveală imitatorii aceștia, “mormintele văruite” cum le zicea Hristos, care au mimat cu frenezie creștinismul și o relație cu Mântuitorul pentru interesele lor. A te da pocăit, crestin și urmaș a lui Hristos dă bine în fața publicului, dar de fapt cei mai mulți rămân cu lepra păcatului pe sub haine, ei n-au venit niciodată la Hristos pentru a fi spălați, ci, ca niște pui de năpârci, fug de mânia viitoare ascunzându-se printre sfinți. Când Petre Țuțea a fost întrebat cum de un politician comunist și ateu a intrat în Biserică ținând crucea și coliva a răspuns așa: “Păi, un drac poate să-l ducă evlavios la biserică. Nu-l impedică nimic pe drac să intre în Biserică. A câștigat în schimb multă popularitate că sunt mulți “proști”.” Aș adaugă că niște creștini falși vor accepta un creștinism fals și plin de minciuni și adăugiri nebiblice. Să nu ne lăsăm prostiți de Diavol, nu oricine zice “Doamne, Doamne…” va intra în Împărăția Cerurilor (Matei 7:21).

Vă rog în Numele lui Dumnezeu, nu mai mimați creștinismul. Ori îl trăiți, ori nu! Ca să nu vă treziți judecați de ipocrizia trădătorului Iuda, care L-a sărutat pe Mântuitor, dar de fapt pentru bani Îl vându-Se deja.

Cu prețuire,
Toni Berbece