Skip to main content

Nu pot să nu observ…

Nu pot să nu observ foamea cu care vă bateți joc de orice simbol al creștinismului, de tot ce este sfânt. În luna pe care ați declarat-o luna mândririi cu păcatul, ați jucat o piesă de teatru în chiloți, cu boneta aceea de călugăriță pe cap și profanând o icoană, pe care ați tăiat batjocoritor ceapă, ca și cum ați fi mâncat pe o capotă de mașină. Scârba voastră față de ce creștinism oare vreți să fie răsplătită cu respect față de patimile voastre scârboase? Niciodată.

Nu pot să nu observ foamea cu care vreți să fie propagat cancerul vostru moral în societate, nu pot observa cum doriți să ne otrăviți copiii, disperarea voastră de a vă pune în funcții de conducere în școli, guverne, societăți, este o foame drăcească, foamea cu care Șarpele cel vechi a cuprins Paradisul cu mârșăvia și înșelăciunea lui. Vă conduce din interor același Șarpe, distrugător și plin de ucidere. După ce vă va seca pe voi de viață va râde pe mormintele voastre și se va bucura că nu se duce singur în iazul de foc. Atâta bucurie mai are și el, că îl veți însoți.

Nu pot să nu observ foamea cu care vă bateți joc de trupurile voastre spunându-ne că asta e normalitate, sunteți triști și morți pe interior (deși vă plac culorile vii), sunteți robi ai unor pofte trupești, pentru care v-ați ucis conștiința. Cum pot eu urma exemplul vostru când nu văd nimic bun și atrăgător în modul vostru de viață. Văd cum în cele din urmă Cei mai mulți dintre voi vă plimbați între cabinetul de psihiatrie și spitalul de boli infecțioase. Îmi e milă de voi și vreau să vă spun că dacă acest mesaj vă trezește profitați de ocazie și fugiți, fugiți de poftele voastre spre Hristos, spre curăție, spre normalitate. Se poate că au mai putut alte milioane de oameni înaintea voastră.

Cu prețuire,

Toni Berbece!