Skip to main content

Nu puteți fi contra lui Dumnezeu și totuși de partea noastră…

Ați votat 387 dintre voi contra lui Dumnezeu, contra Scripturii, contra moralității, contra bunului simț, contra sănătății fizice și psihice și vreți să vă credem când veniți cu soluții contra crizelor sanitare? N-aveți cum să luptați si cu Dumnezeu si cu crizele în care ne aflăm. Ați ales moartea și vreți să ne inserați cu “serul vieții”? Cine vă crede? Dați liber la păcate prin care noi și copiii noștri putem contracta SIDA și alte boli incurabile, dați liber la păcate care duc spre un pat din secția de psihiatrie sau la sinucideri și vreți să avem încredere în voi că ne vreți sănătoși? Tocmai m-am rugat pentru un băiat care a contractat SIDA și care e distrus din cauza depravării și voi îmi spuneți că e Ok?

Când conducătorii Europei numesc zonă infectată de păcate, care-l mânie pe Dumnezeu, ca fiind o “zonă liberă”, atunci îmi dau seama de cine suntem conduși. Dacă pentru voi libertate înseamnă să anulați legile sănătății, bunului simt și ale credinței, atunci nu-mi pot permite să iau nici măcar o aspirină din partea voastră. Când răspândiți moarte spirituală peste Europa oare pot crede că ne vreți sănătoși, când veniți cu idei că suntem prea mulți și vreți să mai “tăiați” din noi, oare mai putem aveam încredere în voi?

Până când nu vă veți supune Dumnezeului Adevărat, nu voi avea pic de încredere în voi, pentru că sunteți fie potențiali soli ai Antichristului sau chiar soli direcți deja. Voi îi veți întinde covorul roșu celui care vă va trage cu coada lui în Iad. Iar coada care va trage spre iad este plină de ispite care vă distrug fizic si psihic și care produc victime colaterale multe, iar printre victimile colaterale sunt copiii noștri. Eu am ales altă destinație și e în direcția opusă vouă.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece