Skip to main content

“Nu și-a avortat copilul și s-a lăsat de droguri în urma unor predici…”

Azi am întâlnit o tânăra care mi-a spus că a descoperit canalul meu de YouTube, iar predicile de acolo i-au salvat viața prin Hristos. Au ajutat-o să se lase de droguri si să nu-și avorteze copilul. Azi am întâlnit-o la slujbă și îmi povestea că efectiv Youtubul îi recomanda predici, iar asta a șocat-o.

A simțit că Dumnezeu vrea să-i vorbească prin mesaje, ceea ce s-a și întâmplat. De când ascultă Cuvântul Lui Dumnezeu efectiv viata ei s-a transformat. A căpătat discernământ care o tine departe de viața stricată care o robise. Un alt șoc al ei a fost că citea din Biblie si nu înțelegea unele lucruri, iar a doua zi auzea explicațiile în predici. Ne întreabă lumea de ce suntem așa de insistenți cu credința in Hristos. Iată de ce. Ce credință mai salvează astfel vieți? Ce credință scoate din morți in felul acesta? Tânăra aceasta nu doar că si-ar fi ucis propriul copil, dar chiar ea ar fi fost ucisă de droguri. Iar azi laudă pe Dumnezeu pentru eliberarea din viața ei.

Îmi venea să chiui de bucurie când mi-a spus ce frumos a salvat-o Hristos, si am exclamat cu toată puterea ceea ce Biblia spune: “Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere (Luca 1:37).”

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece

Aici este canalul de YouTube: https://youtube.com/c/TonyBerbece