Skip to main content

Nu te juca…

Nu te juca cu ocultismul, fugi de tot ce înseamnă vrăjitorie, ghicitorie, reichi, yoga, religii orientale, iluminati și orice nu are legătura cu Hristos. Ofertele Diavolului de azi sunt multe, îți promite rezolvări urgente la problemele cauzate de păcat, dar fără să ți se ceară schimbare, curăție, iar acest lucru este o înșelătorie. A venit un tânăr care mi-a zis că “la mișto” a fost la o recrutare a celor de la “iluminati” (n-am știut că fac recrutări), era cu soția lui în Luxemburg când a văzut anunțul. S-a dus din curiozitate și mi-a spus că a simțit cum s-a rupt de Dumnezeu și a început să fie urmărit de forțe demonice inexplicabile. A venit să mă rog pentru el ca să nu mai fie urmărit de Diavol. La sfârșitul rugăciunii și după botez a strigat: “Diavole, nu mai vii tu după mine…”

Nu te juca cu patimile scârboase, nu le aproba, nu te lăsa ademenit, fugi de orice formă de curvie, acestea aduc boli, depresii, sarcini nedorite și chiar avorturi. Am cunoscut o tânără care după o relație de o noapte cu un tânăr a rămas însărcinată, pentru a-și ascunde aventura a ucis copilul, apoi a intrat într-o depresie de la remușcări de s-a închis o săptămână în dulap și a vrut să moară prin înfometare. A fost adusă la Biserică unde a fost eliberată de Hristos prin iertarea păcatelor, starea de vinovăția a dispărut.

Nu te juca cu veșnicia ta, plăcerile poate că sunt multe și te năucesc, dar am întâlnit un mafiot care a avut toate plăcerile lumii, a avut cazinouri și femei, droguri și halucinogene de tot felul, a fost stăpânul lor o vreme, dar a ajuns retras și singur scârbit de toate plăcerile, plutea în derivă până când Hristos i-a dat sens și bucurie vieții. Biblia zice că și cel rău se satură de căile lui și nu-și mai poate găsi satisfacție în ele. Așadar, aici ești la fel de trecător ca iarba, dar veșnicia este pentru totdeauna. Poți să-l crezi pe Diavolul câțiva ani și să urli de durere o vesnicie, sau poți să-l crezi pe Hristos și să salți de bucurie o veșnicie. Alege!

Cu prețuire,
Toni Berbece