Skip to main content

Am îngenuncheat unde a călcat domnul președinte…

Am avut o întâlnire de rugăciune în Globul de la RomExpo, unde a avut loc Congresul PNL și USR. Acolo am îngenunchiat înaintea Dumnezeului adevărat și i-am cerut să ne scape de jugul care apasă greu pe grumazul acestei națiuni. I-am cerut să ne ferească de orice virus, fie de “virusul” care ne ia respirația, fie de “virusul” care “risipește” banii națiunii, cât și libertatea ei.

I-am cerut lui Dumnezeu să nu ne lase pe mâna oamenilor, cum David aflat sub judecata Lui, i-a spus că mai bine e să cadă în mânile Atotputernicului decât în mâinile oamenilor, pentru că la El se găsește îndurare, dar omul nu știe ce-i aceea milă. M-am rugat să nu ne închidă Bisericile. M-am rugat ca mâna aceea care se întinde cu amenințare spre Trupul Lui să se retragă imediat îngrozită de puterea Sa. M-am rugat să li se amintească faptul că cine se atinge de copiii lui Dumnezeu se atinge de lumina ochilor lui (Zaharia 2:8).

M-am rugat să rămână în fruntea acestei țări oameni cu frică de Dumnezeu. Nu știu dacă la vreunul dintre aceste congrese s-a făcut vreo rugăciune s-au s-a rostit măcar “Tatăl nostru”, dar tare mult îmi doresc ca poporul acesta declart creștin să învețe măcar la trezire și culcare, la masă și la începutul fiecărui lucru important să facă o rugăciune. M-am rugat pentru propășirea neamului nostru, iar fără a cere iertarea păcatelor știu că nu vine nici vindecare și nici evoluție în bine.

Pe baricade pentru adevăr,
Toni Berbece