Skip to main content

O minune care ne-a “îngrozit”

Aș vrea să împărtășesc cu voi ceva ce efectiv m-a făcut să realizez cât de ușor îi este lui Dumnezeu să miște lucrurile într-un mod miraculos în lumea noastră.

I-am cumpărat băiatului meu Alessio un hoverbord și imediat am ieșit în parc pentru a-l proba. Cel mic își dorea și el să se plimbe, însă nu se prea pricepea. Așa că s-au suit amândoi pe el. Cel mic stătea în fața celui mare. Hoverbord-ul îi avertiza printr-un tremurat că bateria e pe ducă, însă ei au ignorat acest lucru. În timp ce goneau cu el pe trotuar s-a oprit brusc, iar cel mic a zburat pe burtă zdrelindu-și fața de asfaltul dur și rugos, iar cel mare a venit peste el.

Când s-a ridicat și eu și soția și Alessio am văzut cu toții fața lui Matias plină de sânge. Matias și-a pus imediat mâinile pe față și a început să urle de durere. Noi, părinții, eram mai în spate, am alergat spre el, iar când am ajuns și i-am dat mâinile la o parte am rămas șocați să vedem că fața lui era imaculată, avea doar mici puncte pe frunte semn că s-a lovit de ceva tare. De ce trei persoane am văzut sânge pe fața lui, iar în câteva secunde totul a revenit la normal?

Eu am crezut că mi-am imaginat, dar și soția și Alessio mi-au confirmat că au văzut fața lui Matias roasă efectiv de frecarea cu asfaltul. Ne-a îngrozit ceea ce ni s-a întâmplat. Ne-a fost greu să povestim cuiva, de teamă că nu ne va crede nimeni. Dar azi m-am gândit să împărtășesc cu voi această întâmplare pentru că am citit în Biblie mai multe versete care ne spun că atunci când Hristos făcea o minune, îi îngrozea pe cei din jur cu puterile Lui.

Cum să nu cred când zece leproși au plecat de la Hristos și în timp ce se îndepărtau le-a crescut pe ei instantaneu pielea și membrele mâncate de infecție. Instantaneu s-a întâmplat ca totul să crească ca și cum nu ar fi fost “roși” de lepră. Hristos a făcut să crească carnea din nou pe un mort, pe Lazăr, a făcut să se dezvolte instantaneau mușchii și ligamentele slăbănogilor, a făcut să crească ochii orbilor, să crească normal o mâna uscată, a făcut să se îndrepte oasele strâmbe ale femeii gârbove, a făcut să crească pâinea și peștele la loc de unde El rupea. Oare nu putea face Hristos să crească la loc pielea pe fața băiatului meu? Cu siguranță poate și a și făcut-o!

Mulțumesc Doamne pentru această minune!