Skip to main content

Oare le vom permite satanizarea si sexualizarea copiilor?

“Balenciaga” a scos o linie de modă pentru “Crăciun” intitulată Toy Stories, iar în pozele (retrase ulterior) apar copii care țin ursuleții “decorați” cu costume BDSM (o modă “perversă”). Scandalul produs si acuzațiile de pedofilie au fost așa de numeroase încât compania “si-a cerut” scuze și a retras pozele, care oricum au scârbit o lume întreagă. Cum au ajuns oamenii aceștia să facă din sărbătorile noastre sfinte, oportunități să-si vândă si promoveze mizeriile? Oare nu suntem noi creștini prea moi si prea lipsiți de curaj? Oare nu am uitat să ne prezentam valorile și să ni le si apărăm cu orice preț?

Am urmărit câteva documentare despre Alfred Kinsey, un cercetător american “obsedat de sexologie” care si-a permis să facă “studii” pe copilași chiar de 2 luni. Acest om a influențat cultura americană făcând în mod in/direct lobby pentru “pedofilie” si pentru “sexualizarea copiilor”. Acest “pervers” a șters pe jos cu inocența copiilor și a influențat lumea pornografică si a fost mentorul proprietarului revistei “Playboy”. Iată o minte stricată cum a putut influența nu doar America, ci lumea întreaga, pentru că “Hollywood” i-a preluat “viziunea”.

Astăzi, toți “spurcații” planetei sunt liberi să ne vâneze copiii și au ca “instrument de schilodire” a copiilor noștri cel mai dibace aparat, anume internetul. Toți “pedofilii” sunt azi liberi să facă modă, filme, desene animate și să ne ceară nouă să-i lăsam prin grădinițe fardați și deghizați în “gospodine cu bărbăiță”. Luați-vă “gheruțele ojate” de pe copiii noștri, iar dacă noi tăcem în fața acestui “tăvălug de spurcare” a copiilor noștri suntem de fapt complici la aceste atrocități. Prin anii ‘50 era un Kindey obsedat de “sexualizarea copiilor”, azi sunt cu sutele de mii si aceștia se numesc “apărătorii drepturilor omului”. Cum îi vom primi în societatea noastră? Iată ce ne-a lăsat scris Apostolul Iubirii, Apostolul Ioan: “Oricine o ia înainte și nu rămâne în învățătura lui Hristos n-are pe Dumnezeu. Cine rămâne în învățătura aceasta are pe Tatăl și pe Fiul. Dacă vine cineva la voi și nu vă aduce învățătura aceasta, să nu-l primiți în casă și să nu-i ziceți: „Bun venit!” Căci cine-i zice: „Bun venit!” se face părtaș faptelor lui rele (2 Ioan 1:9-11).” Să nu-i spunem “bun venit” “spurcatului”, nici măcar celui infiltrat in filme, desene si orice sursă de internet. Doamne ajută!

Ne vedem pe 1 Decembrie de la ora 18:00, in Parcul Izvor să le spunem cât ne iubim familia, credința si Patria!

Cu prețuire,
Toni Berbece