Skip to main content

Campionatul din Qatar – Voi adăugați un rău mai mare la cele deja existente…

E mare scandal în Qatar deoarece nu este acceptată propaganda care ne-a murdărit “societatea liberă” din lumea “civilizată”. Europenii si alții îi numesc “sălbatici” pe qatarezi, dar de fapt ei nu sunt un model de dreptate, ci vor să adauge la nedreptățile deja existente o alta si mai grozavă. Acea nedreptate care macină valorile noastre cu o forță incredibilă.

Nu, qatarezilor nu le trebuie destrăbălare, cel puțin public ei ne dau lecții nouă europenilor la capitolul bun simț si la felul în care își acoperă goliciunea, însă noi europenii ce vrem să le oferim? O minte perversă, un model de abandonare a copiilor pe mâna “pedofililor” care le citesc povesti prin grădinițe? Ce vrem să le băgăm cu forța pe gât qatarezilor? Felul în care s-a spurcat până și religia, sportul și cultura. După toate problemele lor vrem să le mai luam si rușinea? Vrem să-i jefuim si de bunul simt? Cel puțin ei nu se dezbracă si nu își expun public patimile, care ar trebui interzise nu din spirit religios, ci din spirit uman.

Așa cum scria George Orwell în cartea sa 1984,: “Erezia ereziilor a devenit bunul simț”. Cel mai interzis lucru în societatea noastră a devenit să ai bun simt. Să fii virgin, să fii îmbrăcat, să știi rugăciuni, să știi pasaje din Scriptură, să te căsătorești de tânăr, să ai copii, să n-ai amantă/amant, să n-ai avorturi si divorțuri la activ, să nu fi bețiv, să nu fi drogat, să nu fumezi, să nu te dezbraci oricând si oricui, iată ce deranjează azi.

Cum am spus-o mereu, în comunism creștinii erau acuzați de “orgii”, că sting lumina si ca se “destrăbălează”, în “neocomunismul” de azi creștinii sunt acuzați că nu se dezbracă și că nu se spurcă, iar pentru asta ii vor interziși. În fața Bisericii pe care o slujesc a fost un festival de muzica electronică la care au participat vreo 15000 de tineri, iar in fata ușii locașului sfânt acești “emancipați” dar beți si drogați si-au făcut wc public, la ora 9:00 strângeam fecalele, tuburi de halucinogen cu care s-au drogat, sticlele de alcool si alte mizerii de nedescris. Ei se cred emancipați, iar pe noi ne cred medievali. Oare? Mie nu-mi e rușine că sunt crestin, dar lor trebuie sa le fie rușine pentru felul degradant în care au ajuns.

Ne vedem pe 1 Decembrie in Parcul Izvor de la ora 18:00 să ne apărăm familia de spurcăciune, credința de cenzură si patria de război si corupție.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece