Skip to main content

Oprește-te…

Oricât de mult ai iubi oamenii învață să te oprești din când în când să îți odihnești trupul, mintea si sufletul. La un moment dat Hristos si-a tras ucenicii deoparte și s-au dus într-un loc ascuns să se odihnească, Însuși Hristos dispărea, spre disperarea oamenilor bolnavi, demonizați sau însetați după cuvânt, și se odihnea zdravăn.

Depresia accelerează când trupul n-are odihna, boala accelerează când trupul este extenuat, păcatul se strecoară mai ușor când ești obosit si extenuat, relațiile se distrug când nu știi să te odihnești si Diavolul apasă si mai tare cu muncă și probleme când te vede necumpătat în ceea ce privește odihna.

In Biblie odihna este o poruncă, nu un moft sau concediu. Odihna este obligatorie deoarece cine nu știe să se odihneasca nu știe să trăiască, cine nu știe să se odihnească nu cunoaște gustul victoriei, cine nu știe să se odihnească are trupul, mintea si sufletul tulburi, cine nu știe să se odihnească nu respectă Scripturile care spun: „Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.” Domnul oștirilor este cu noi. Dumnezeul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. (Oprire) – Psalmul 46:10-11. Poate te întrebi ce se întâmplă cu tine? Poate te gândești să renunți la tot, poate ai gânduri depresive, poate urăști viata si tot ce faci si ai vrea să o termini cu toate, crede-mă ca îți trebuie doar un timp zdravăn de odihnă.

Cu prețuire,
Toni Berbece