Skip to main content

Pe dos…

Am văzut un cazino care purta numele “Paradis”. Milioane de oameni sunt distruși anual de această practică demonică, mii de oameni își pun ștreangul de gât după ce și-au lăsat familia în stradă pentru că au vândut tot pentru a pierde mai apoi banii în câteva minute. Ce “paradis” e acesta? Nu e mai degrabă iad? De ce aleg oamenii aceștia care dețin astfel de afaceri un astfel de nume? Oare nu pentru că sunt conduși de tatăl minciunii, Satana?

Am văzut firmă de țigări electronice care se numește “Promise” (promisiune). Când citești te gândești la ceva măreț, promisiunile de obicei conțin ceva bun, e un cuvânt plin de speranță. Dar firma asta de țigări ce promite? Cancer? Bani arși aiurea pentru a culege mai apoi boală? Cum să pui un astfel de nume la o firmă care omoară anual milioane de oameni prin acest viciu?

Am văzut o mișcare a sexualității care are ca drapel culorile curcubeului, curcubeu care conține o promisiunea Biblică, faptul că Dumnezeu nu va mai distruge pământul prin potop, însă păcatul acesta a produs distrugerea tuturor oamenilor prin apa cu exceptia a opt persoane si mai apoi cu foc a unor orașe antice. Acest paradox denotă o moarte a cugetului, cât de orb să fii ca să te folosești de un simbol care arată că Dumnezeu s-a mâniat pe lume din cauza desfrânării ei pentru a promova aceeași destrăbălare. Generalizând acest păcat oare nu-l sfidezi pe Dumnezeu? Oare nu cheamă această destrăbălare în masă focul mâniei Lui?

Cu prețuire,

Toni Berbece