Skip to main content

Pe unii Dumnezeu i-a “insultat” prima dată

Să le traducă cineva străinilor că la noi sintagma “Black Lives Matter” se traduce “Viețile negrilor contează”. De când cuvântul negru e o inslută? De fapt am văzut că pentru unii e o insultă să le spui că s-au născut cu 5000 de gene bărbătești, iar pentru altele e o insultă să le spui că s-au născut cu 5000 de gene femeiești. Practic pe unii i-a “insultat” prima oară Dumnezeu că i-a făcut așa cum sunt, negrii vor să fie albi, albii vor să fie negri (cazuri tot mai dese în America și nu numai).

Tot ce e natural a cam devenit o insultă, avem copii care vor să fie adulți, adulți care vor să fie copii. Avem oameni care vor să fie câini, iar câini care vor… să fie tot câini. Unii bărbați vor să se epileze, iar unele femei vor barbă, unii bărbați își dau unghiile cu lac, iar unele femei vor să li se recunoască superioritatea peste bărbați (peste cei cu unghiile făcute, fardați și epilați o pot avea).

Când nu-i Dumnezeu în societate, totul poate deveni insultător, mai ales Scriptura, mai ales când predici despre păcat, mai ales când îi spui omului în față că patima lui nu e normalitate, ci păcat de moarte, care duce la Iad.

Așadar, mai ușor cu sensibilitățile. Apropiați-vă de Dumnezeu și nu vă va mai putea insulta nici Diavolul!

Spun NU adevăratului rasism,

Toni Berbece