Skip to main content

Pentru o vreme ca aceasta…

Marșul Apărătorilor Credinței nu a fost un “accident”, Dumnezeu ridică o oștirea în vremuri ca acestea, când ei cred că suntem deja învinși. Tatăl Ceresc știe că ei au planificat si au hotărât zdrobirea ultimelor redute de credință din Europa, au pregătit campanii agresive contra copiilor, familiei, Bisericii, Scripturii si contra legilor naturii si ale bunului simt. Ordinea pe care Ion si Maria o țin din moși strămoși se dorește a fi distrusă în mod umilitor de Steve and John. Ei cred că vor mărșălui glorios prin poporul acesta fluturând steagul spurcăciunii, însă nici nu se așteptau ca Dumnezeu să-si ridice oștirea, peste care nu vor putea trece. Vor trebui să mai aștepte, pentru că nu suntem încă gata să părăsim acest pământ, mai avem de câștigat frați si surori întru credință.

Așadar, le vom dovedi că cea de a doua întâlnire a noastră va fi mai măreață decât cea dintâi si cu atât mai surprinzătoare pentru ei. Nu vor putea ignora vocea noastră, care cere protejarea copiilor, a familiei si a credinței. Cel puțin ne vom câștiga dreptul de a sfârși creștini si nu lepădați de credința strămoșeasca. Nu la voia întâmplării Dumnezeu ne trezește în aceste vremuri, planurile lor sunt brutale si agresive față de ceea ce noi nu putem ucide in noi, anume sfânta credință dată sfinților o data pentru totdeauna, cum spunea Apostolul Iuda.

Române, dacă a fost vreodată o vreme în care să arăți că îți pasă de credința ta si că vrei să o păstrezi, dacă a fost vreodată o vreme în care a trebuit să-i spui cuiva că mori în credința în care te-a născut mama ta, atunci acea vreme a sosit deja. Este chiar acum, iar noi vom face din ziua naționala a României o altă zi în care să luptam pentru valori. Cum? Rugându-ne, lăudându-l pe Dumnezeu, vorbind clar si public despre principiile noastre si arătându-le că așa cum lor nu le este rușine să se dezbrace de haine, nouă nu ne este rușine să ne afirmăm credința. Vom flutura din nou pancarte si steaguri cu mesaje creștine, vom arată din nou că in timp ce unii preoți si pastori nu-si vorbesc si nu-si dau mâna, noi, enoriașii de rând, suntem gata să ne unim la chemarea lui Hristos. În timp ce ei se ceartă pe staule, lupii ne fură mieii, de aceea suntem gata să ne apărăm în Numele lui Hristos. Ne vom da mâna frate cu frate indiferent de eticheta religioasă si vom striga din nou: “Dumnezeu este cu noi!” Vă aștept pe 1 Decembrie in Parcul Izvor de la ora 18:00!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece