Skip to main content

Prea des…

Prea des m-am îngrijorat pentru datorii pe care nu le-am avut niciodată, m-am ingrjirat pentru situații de criză care n-au venit niciodată, prea des am strâns bani pentru zile negre sacrificând zilele însorite, azi regret că am permis îngrijorarea cu privire la bani, am văzut cum Tata m-a purtat cu bine prin toate. Aleg să trăiesc fără îngrijorare!

Prea des m-am îngrijorat pentru boli pe care nu le-am avut niciodată, m-am îngrijorat ce voi face dacă mă voi îmbolnăvi de cutare sau cutare lucru, fiecare durere din corp m-a dus departe cu gândul în loc să o mustru în Numele lui Isus și să-mi văd liniștit de treabă. Azi trăiesc sănătos pentru că nicio boală nu mă poate amenința!

Prea des m-am îngrijorat de părerile oamenilor despre mine, ce o să zică dacă și dacă și dacă, păreri care n-au nicio valoare de cele mai multe ori, dar care ne paralizează visele și reușitele. Prea des m-am uitat în gura celor care nu doreau o clipă reușita mea, prea des am cerut sfatul celor care doreau să fiu un mediocru, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că vocea Lui, care mă vrea pe culmi, a dominat și domină în viața mea.

Prea des mi-am consumat energia pe lucruri care nu m-au făcut să cresc, prea des am investit în nimicuri timp, bani și pasiune. Prea des… dar de o vreme m-am hotărât să dau vlaga mea lucrurilor valoroase, anume rugăciunii, Scripturii, familiei, prietenilor, iar “resturile” timpului meu să le dau lucrurilor care au mai puțină valoare și nu invers. Analizează-ți viața și vezi pentru ce te-ai îngrijorat și scoate acest venin din viața ta. Trăiește liber!

Cu prețuire,

Toni Berbece