Skip to main content

Ziua care ne-a adus aminte de o profeție Biblică…o

Ziua în care a explodat nitratul de amoniu dintr-un port al acestui oraș a fost numită ziua în care părea că morții au ieșit din morminte. Peste tot vedeai oameni desfigurați de suflul exploziei și de obiectele care au zburat în aer cu o viteză amețitoare. Suflul exploziei a venit pe neașteptate. Acest incident ne aduce aminte de clipa în care acest pământ va arde cu un trosnet puternic, lucru dovedit științific. Se știe că acest pământ are o energie care nu se poate regenera, iar când aceasta se va epuiza totul se va sfârși printr-o explozie. Biblia prevestește cu mult înainte ca acest fapt să fie dovedit științific.

“Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură și pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă și evlavioasă, așteptând și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri și trupurile cerești se vor topi de căldura focului (2 Petru 3:10-15)?” Cum a știut acest lucru Petru, un pescar neșcoli? Cum a știut înaintea tuturor oamenilor de știință care au la îndemână o tehnologie incredibilă? Oare nu pentru că Cel care a creat totul l-a înștiințat de acest lucru?

Întorcându-ne la Beirut, bilanțul este de zeci de morți, peste 4000 de răniți și aproximativ 300.000 de oameni au rămas fără case. Nu sunt doar niște cifre, ci niște oameni pentru care noi ca și creștini trebuie să ne rugăm și sunt convins că guvernele țărilor creștine vor ajuta pentru repararea infrastructurii și a miilor de case avariate. Dumnezeu să binecuvinteze Libanul!

Domnul să se îndure de Pământ, iar noi să fim gata de sfârșitul tuturor lucrurilor!

Cu prețuire,

Toni Berbece